Femeia Leu iubeste cu pasiune si este foarte generoasa. Cum se comporta in relatii

1
De Cristiana Astefanoaiei
18 apr. 2023

Dintre toate zodiile, femeile care s-au nascut in semnul Leului iubesc intr-un mod aparte. Iata care este comportamentul lor in relatii si cu cine sunt compatibile!

Trasaturile femeii Leu iti vor aminti de o leoaica, forta zodiacului. Femeile nascute in acest semn radiaza loialitate, indrazneala, creativitate si curaj. Aceasta zodie isi ia energia de la Soare si este o regina atunci cand se simte iubita.

Femeia Leu poate fi usor de identificat: are un mers increzator, zambetul luminos, iar rasul ei poate fi auzit de la distanta. In general este vioaie, jucausa si pasionala. Cand este furioasa, complimentele o vor calma.

Cum iubeste femeia Leu

Femeile Leu vor sa aiba totul sau nimic. Pasiunea si intensitatea sunt principalele caracteristici ale vietii lor amoroase. Intr-o relatie, ele vor fi foarte fidele partenerilor lor. Se asteapta la acelasi lucru de la ei. Pentru femeile Leu, sexul ocupa un loc important in viata, iar legatura fizica este unul dintre aspectele primordiale pentru ele.

Compatibilitate sexuala. Iata cu ce zodii te potrivesti cel mai bine in dormitor!

Un suflet bun si calduros

Bunatatea curge in sangele femeii Leu. Ea este intotdeauna prima care isi apara familia si prietenii. Ea intinde intotdeauna o mana de ajutor catre cei care au nevoie si face eforturi mari pentru a se asigura ca oamenii pe care ii iubeste sunt fericiti. Femeia Leu are o inima plina de compasiune si este adesea remarcata pentru gesturile sale extrem de bune si generoase.

Sincera si loiala

Femeia Leu este foarte onesta si vrea corectitudine pentru toata lumea. Daca are incredere in tine, iti va fi extrem de loiala. Cu toate acestea, daca nu primeste acelasi lucru de la celalalt capat, ea se va asigura ca vei plati pretul.

Femeia Leu este inteleapta si sigura pe propriile ei forte

Desi iubeste sa fie intr-o relatie, nu isi va nega niciodata independenta. O femeie nascuta in acest semn puternic va prefera sa aiba propriul grup de prieteni si sa petreaca timp, uneori, departe de partenerul ei. Stie ce poate si cine este, fara sa se teama sa isi arate calitatile, dar si defectele. Daca ai nevoie de un sfat, femeia Leu e cea la care sa mergi, dar doar daca esti gata sa primesti un mesaj sincer si direct. Nu e genul care sa indulceasca adevarul.

Zodiile cu cel mai puternic simt moral. Ele nu pot sa faca niciodata rau

Compatibilitati pentru femeia Leu

Daca te-ai nascut in zodia Leu, afla ca ai o compatibilitate buna cu Sagetatorii si Varsatorii. Semn de foc (la fel ca tine), Sagetatorul te provoaca sa explorezi si sa experimentezi. Aceste doua zodii formeaza un cuplu aventuros care este mereu in miscare si incearca lucruri noi.

Pe de alta parte, un Varsator le ajuta pe femeile Leu sa vada viata dintr-o alta perspectiva. Acest semn de aer intelectual stimuleaza mintea Leului.

Cum se razbuna zodiile. Nativul pe care sa nu il superi niciodata!

Leul nu poate fi introvertit, asa ca nu va fi niciodata intr-o relatie buna cu zodia Fecioara! Comportamentul serios al acestei zodii il va plictisi si chiar enerva pe nativul Leu.

De asemenea, Gemenii sau Racul nu sunt potriviti pentru o relatie romantica cu o femeie Leu, pentru ca ea are neaparat nevoie de cineva care sa tina pasul cu energia ei. Racul e un pic prea precaut, iar Gemenii sunt prea duali pentru ea.

Foto: Freepik.com