Cum se razbuna zodiile. Nativul pe care sa nu il superi niciodata!

1
De Alice Papuc
17 dec. 2022

Exista cateva zodii pe care cu siguranta nu ti le doresti drept dusmani. Vor face totul sa te raneasca!

Te-ai intrebat vreodata cum se razbuna zodiile? Astrologia isi pune amprenta inclusiv in acest aspect al vietii. Fiecare nativ are stilul sau propriu, fie ca acesta este mai creativ, mai strategic sau mai delasator.

 

Iata cum se razbuna zodiile. Pana unde vor merge ca sa te raneasca:

 

Berbec (21 martie –  20 aprilie)

Incapatanat din fire, Berbecul nu va renunta pana nu iti vei recunoaste greseala. Bineinteles, acest lucru nu il va satisface complet. Trebuie sa arati cu adevarat cat de rau iti pare si sa insisti sa te ierte. Ramane de vazut daca ai vreo sansa.

 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul nu se va teme sa astepte momentul potrivit pentru razbunare. Pentru ca acesta va urma, iar atunci cand te va prinde, va fi pregatit. Mai exact, va avea o lista cu reprosuri pentru tine.

 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni vorbeste, de regula, foarte mult. Acest lucru este valabil chiar si atunci cand isi doreste sa se razbune pe tine. Te va ironiza, certa, iar apoi va trece peste.

 

Rac (22 iunie –  21 iulie)

Sensibil din fire, Racul stie lucrurile care te dor cel mai tare. Si exact acolo te va ataca pentru a se razbuna.

7 semne care iti spun ca suferi de „complexul salvatorului”

 

Leu (23 iulie –  22 august)

Leul nu isi va bate prea tare capul cu razbunarea. Acesta va alege sa te ignore si sa iti demonstreze cat de neimportant esti.

 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nu putem discuta despre cum se razbuna zodiile fara sa discutam despre nativul Fecioara. Acesta te va cicali pana cand vei ceda. Va vorbi mult si va raspandi vorbe menite sa te denigreze.

 

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Atunci cand se razbuna, Balanta nu va mai discuta cu tine. Dar nu iti face sperante ca vei scapa nepedepsit. Balanta pune cu siguranta ceva la cale.

Noul trend de machiaj de pe TikTok: „obrajii imbujorati”. Cum obtii rapid acest look, cu un singur produs

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

In acelasi registru, nativul Scorpion va alege sa fie mereu pregatit. Isi va lua timpul necesar sa puna la cale un plan si sa te loveasca exact acolo unde stie ca te doare mai tare.

 

Sagetator (22 noiembrie –  21 decembrie)

In general, Sagetatorul va alege sa fie nepasator si sa treaca peste. Cu toate acestea, exista si situatii in care se va supara atat de tare incat va alege sa iti raspunda in acelasi stil.

 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Meticulos din fire, Capricornul isi va calcula urmatoarea miscare. Iti va raspunde cu sange rece si nu va permite sa nu primeasca respectul cuvenit.

8 parfumuri pe care celebritatile chiar le poarta

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

In general, Varsatorii nu sunt asi ai razbunarii. Acesta va alege sa te barfeasca in grupul de prieteni si sa impartaseasca zvonuri despre tine.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Atunci cand vorbim despre Pesti, vorbim cu adevarat despre cum se razbuna zodiile. Pentru ca Pestii te vor teroriza si te vor rani cat de tare vor putea.

Foto: depositphotos.com