Care ar putea fi meseria sufletului tau pereche, in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Alice Papuc
18 apr. 2024

Astrele iti ofera indicii importante despre cine ar putea fi sufletul tau pereche!

Astrologia iti poate spune multe despre cel care iti este sufletul pereche: de la preferinte, hobby-uri si pana la meseria pe care o poate avea. Afla mai multe despre jobul pe care il are sufletul tau pereche si cum ar putea arata viata alaturi de acesta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti atrasa de oamenii care sunt stapani pe ei, oamenii care actioneaza si care nu se tem sa spuna ceea ce gandesc. De aceea, este foarte posibil ca sufletul tau pereche sa fie intr-o pozitie de management, asumandu-si responsabilitati importante si coordonand o echipa spre succes.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti o persoana indragostita de frumos si de tot ceea ce viata are mai bun de oferit. De aici, exista doua variante: sufletul tau pereche poate lucra intr-o industrie creativa, fiind muzician, scriitor, compozitor, designer grafic sau de interior sau poate lucra in domeniul frumusetii, ca hairstylist. De asemenea, exista optiunea si ca acesta sa activeze in domeniul bancar.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cel alaturi de care iti vei petrece viata poate lucra in vanzari, e-commerce, tehnologia informatiei sau poate fi redactor, reporter sau sa lucreze in educatie. Este o fire dinamica, alaturi de care vei simti ca traiesti cu adevarat.

Cum poti sa folosesti manifestarea prin meditatii ca sa scapi de furie, tristete, nesiguranta si alte emotii puternice

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Este foarte posibil ca viitorul tau sot sa lucreze in domeniul alimentatiei, ospitalitatii sau sa ajute oameni, ca psiholog sau sociolog. Toate aceste lucruri te vor face sa te simti atrasa de el ca un magnet si vor activa acea parte din tine familista si guvernata de emotii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Iti doresti pe cineva care sa nu se sfiasca sa fie in centrul atentiei, alaturi de tine. Fie ca viitorul tau sot va fi politician, jurnalist sau specialist in relatii publice, este clar ca este vorba despre o persoana carismatica, mereu pregatita sa impresioneze oamenii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Esti o persoana meticuloasa, care are nevoie de cineva organizat si atent. Din aceste motive, este foarte posibil ca cel alaturi de care iti vei petrece restul vietii sa fie doctor, inginer sau analist.

4 zodii care trec peste o despartire cu demnitate

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Mereu ti-a fost greu sa iei decizii, asa cum iti va fi si atunci cand iti vei cunoaste sufletul pereche. Este foarte posibil sa il ai in fata ta iar tu inca sa iti pui intrebari. Ca un mic pont despre cine este el, este foarte posibil ca acesta sa activeze in marketing, comunicare sau sa fie chiar purtator de cuvant.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Partenerul tau activeaza intr-o cariera orientata pe actiune, cum ar fi armata, politia sau domeniul sportiv. Ar putea fi detectiv sau anchetator, sau sa lucreze in managementul crizelor. De asemenea, ar putea fi reporter de investigatie.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Exista sanse mari ca sotul tau sa fie avocat, doctor, judecator, CEO sau chiar educator. El ocupa o pozitie importanta si ajuta lumea, intr-un fel sau altul. De asemenea, este foarte posibil ca el sa fie pasionat de calatorii, avand o afacere in domeniu si oferindu-si expertiza.

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Esti o persoana care pretuieste munca si iti doresti ca partenerul tau sa aiba valori similare. Este foarte posibil ca sufletul tau pereche sa activeze in domeniul constructiilor sau ca agent imobiliar. De asemenea, ar putea fi CEO sau arhitect. In general, el este asociat cu pozitii de conducere, din care poate lua decizii importante.

13 semne ca ti-ai gasit sufletul pereche. Cum poti sa stii cu certitudine ca EL este menit pentru tine

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Jumatatea ta ar putea ocupa o pozitie importanta intr-un domeniu mai atipic precum aeronautica, inteligenta artificiala sau tehnologia informatiei. Este o persoana dedicata muncii sale si foarte pasionata de tot ceea ce face.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Sufletul tau pereche ajuta oamenii, orice ar face acesta. Este foarte posibil sa activeze ca psiholog, asistent medical sau doctor. De asemenea, poate avea un job creativ, ca fotograf sau designer vestimentar.

Foto: freepik.com