Cei mai buni tati ai zodiacului. Acesti barbati sunt facuti sa fie figuri paterne

1
De Alice Papuc
6 aug. 2023

Astrologia iti ofera indicii pretioase cu privire la viata de familie. Afla daca el se afla in top tati ai zodiacului!

Exista tati pentru care intreg procesul de a deveni parinte este unul cat se poate de firesc. Mai mult decat atat, paternitatea reprezinta un obiectiv extrem de important pentru ei. Pur si simplu, sunt barbati care au visat dintotdeauna la o familie mare, la copii pe care sa ii ingrijeasca, sa ii creasca si sa le ofere tot ce au mai bun. Descopera care sunt cei mai buni tati ai zodiacului si cum vad acestia viata de familie!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Barbatul Taur ocupa primul loc atunci cand vorbim despre cei mai buni tati ai zodiacului. Are grija de copii, astfel incat acestia sa se afle mereu in siguranta si sa stie ca se pot baza pe el. Cu toate acestea, nu exagereaza niciodata cu grija, astfel ca cei mici se distreaza si se simt bine in prezenta lui. Este un tata dedicat, creativ, amuzant si cu pofta de viata.

46 de lectii pe care le-am invatat in 46 de ani

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este recunoscut pentru iubirea sa fata de viata de familie, rude si apropiati. Timpul petrecut alaturi de familie este intotdeauna o prioritate pentru el, astfel ca se va implica intotdeauna in cresterea copiilor. Mai mult decat atat, va cauta sa organizeze mereu activitati distractive sau reuniuni de familie. Este un tata alaturi de care cei mici nu se plictisesc niciodata. Mai mult decat atat, copiii il vad precum un adevarat erou, mereu prezent si mereu capabil sa rezolve orice problema.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Barbatii Fecioara sunt tati implicati, chiar daca nu stiu sa isi exprime atat de bine sentimentele. Nu isi declara intotdeauna iubirea prin vorbe, insa faptele vorbesc de la sine. Petrec timp de calitate alaturi de copii si ii incurajeaza sa se descopere pe ei si ceea ce isi doresc cu adevarat in viata. Ii sustin sa isi iasa din zona de confort si sa descopere cat mai multe lucruri noi. Sunt un adevarat sprijin, iar copiii nu se tem niciodata sa discute cu tatii Fecioara. Castiga imediat increderea copiilor, astfel ca acestia nu se vor ascunde si nu ii vor minti. Ba chiar vor sti ca pot apela intotdeauna la tata, astfel incat totul sa fie in regula.

Care este secretul acelor femei neobosite, care par ca le pot face pe toate

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Muncitori si implicati, barbatii nascuti sub zodia Capricornului se asigura intotdeauna ca cei mici au parte de tot ce este mai bun. Sunt acolo sa ii sustina sa isi croiasca un drum propriu si sa le ofere cele mai bune oportunitati. Nu, nu isi vor transforma copiii in niste rasfatati, caci este intotdeauna atent sa existe un echilibru. Ofera totul, insa cere, la randul lui, implicare si responsabilitate. Copiii sai sunt invatati de mici ce este respectul, educatia si bunele maniere fiind absolut esentiale.

Foto: depositphotos.com