Cei mai „gentlemeni” barbati ai zodiacului. Te vor trata ca pe o printesa!

1
De Alice Papuc
26 mart. 2023

Oricat am incerca sa negam, fiecare femeie a visat macar o data cu ochii deschisi la o relatie ca in povesti si la acel barbat care sa o faca fericita pana la adanci batraneti.

Fara doar si poate, fiecare barbat are atat calitatile, cat si defectele lui. Descopera care sunt cei mai gentlemeni barbati ai zodiacului, cum te vor cuceri acestia si cum vor mentine armonia in cuplu.

Barbatul Rac (22 iunie – 21 iulie)

Barbatul Rac stie cu adevarat cum sa trateze o femeie. Fericirea lui sta in lucruri simple si adora sa isi puna partenera pe primul loc. Cu toate acestea, este usor timid, asa ca va trebui sa ai putina rabdare cu el. Odata ce capata incredere, realizezi ca asteptarea a meritat! Se va purta cu tine exemplar si va avea grija sa nu duci lipsa de nimic. Iti va fi mereu alaturi si va face totul ca voi doi sa aveti o relatie ca in povesti.

7 lucruri surprinzatoare pe care nu le stii despre partenerul tau

Barbatul Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Barbatul Fecioara tine intotdeauna cont de regulile de eticheta si isi doreste sa te trateze ca pe o adevarata printesa. Iti va deschise portiera, iti va trage scaunul, va sta pe partea pe care circula masinile si nu te va lasa sa ridici nici macar o sacosa.

Are grija de aspectul sau fizic si apreciaza o partenera care are aceleasi preocupari. Va aprecia sa mergeti la sala impreuna si sa aveti grija de alimentatia voastra. Nu este un barbat laudaros, nu vorbeste prea mult despre el si vrea sa afle totul despre cea pe care o iubeste.

Barbatul Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Barbatul Balanta este atras in special de acele femei elegante si sofisticate. Acesta le va cuceri prin bune maniere si prin politete. Arata respectul cuvenit fiecarei persoane, insa are o slabiciune pentru feminitate.

Este atent la nevoile partenerei sale si isi doreste ca aceasta sa fie cu adevarat fericita. Va face gesturi romantice, mici surprize si va purta mereu discutii serioase cu tine. Nu se teme de angajament si nici sa isi arate sentimentele. Nu va juca jocuri cu tine si vei sti ca este o persoana de incredere.

Lucruri care il calca pe nervi, in functie de zodia lui. Leul nu suporta sa nu fie apreciat!

Barbatul Pesti (19 februarie – 20 martie)

Barbatul Pesti este unul dintre cei mai eleganti barbati ai zodiacului. Isi pretuieste familia, partenera si are un respect foarte mare fata de femeile din viata lui. Are o legatura sanatoasa cu mama lui, iar acest lucru se va reflecta in relatiile sale. Este o persoana generoasa, care isi doreste sa isi faca partenera fericita. Va visa cu ochii deschisi la viitorul vostru impreuna si nu se va teme sa te trateze ca pe o adevarata printesa.

Foto: depositphotos.com