Cele mai sportive 4 semne zodiacale – Nu stau niciodata locului

1
De Alice Papuc
22 oct. 2022

Stiai ca semnul tau zodiacal iti poate determina chiar si abilitatile sportive? Afla daca esti printre cele mai in forma zodii.

Dupa cum stii, semnul tau zodiacal poate indica multe dintre trasaturile tale de personalitate. Te simti linistita atunci cand mergi la sala sau intr-o drumetie pe munte? Iti place sa iti impingi limitele cat de mult posibil? Sunt sanse mari sa te regasesti pe lista cu cele mai sportive 4 semne zodiacale!

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Cu siguranta Berbecul se regaseste pe lista cu cele mai sportive zodii. Odata ce a pus ochii pe un premiu, nativul Berbec nu se va lasa pana nu il va obtine. Acest lucru se intampla pentru ca Marte, conducatorul sau planetar, are o legatura stransa cu pasiunile, rezistenta si spiritul de competitie. De asemenea, conform astrologilor, Berbecul are un avantaj suplimentar in competitii, fiind cel dintai semn zodiacal.

6 trucuri pe care le folosesc sportivii pentru un somn linistit

Fecioara (23 august-22 septembrie)

Fecioara, una dintre cele mai sportive zodii, nu este motivata atat de mult de competitie, ci de dorinta de a-si depasi propriile limite. Fecioara este ambitioasa si, in mod natural, predispusa catre activitate fizica. Fiind un semn de pamant, Fecioara este extrem de meticuloasa si de constienta de sine, purtand un respect deosebit pentru propriul corp. „Minte sanatoasa in corp sanatos” este deviza dupa care Fecioara isi traieste viata. Astfel, aceasta va avea grija sa isi mentina un stil de viata sanatos si activ si orice sport va alege sa practice, va tinde sa atinga perfectiunea.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Indiferent ca alege un sport individual, precum dansul, sau un sport de echipa, atunci cand vine vorba de cele mai sportive semne zodiacale, Scorpionul nu trebuie omis. Controlul lucrurilor este extrem de important pentru Scorpion, astfel ca nevoia de putere va fi cea care il va motiva. Tot din aceasta cauza, nativul Scorpion va prefera sporturile mai strategice, in care sa poata domina.

Acest obicei zilnic are un impact major asupra grasimii de pe abdomen (nu, nu e vorba de dieta sau sport)

Sagetator (22 noiembrie-21 decembrie)

Nu in ultimul rand, Sagetatorul se afla pe lista cu cele mai sportive 4 semne zodiacale. Nativul Sagetator vede, in mod natural, orice provocare drept tentanta. Nu se va da in laturi de la nimic si va incerca in mod constant sa devina din ce in ce mai bun. Ca semn de foc, Sagetatorul este aventuros, indraznet si gata sa incerce fiecare sport, oricat de extrem. Acesta vrea sa guste din tot ce are viata mai bun de oferit si nu se va speria de nimic. Mentalitatea de campion neinfricat se datoreaza planetei Jupiter, care il face pe Sagetator sa caute cele mai interesante aventuri.

5 detalii mici de care sa tii cont pentru a arata mereu elegant

Spre deosebire de acele semne zodiacale care simt ca prospera doar langa ceilalti, Sagetatorul este un semn zodiacal independent. Va prefera intotdeauna sa simta aventura intr-un sport individual, precum alpinismul. Astfel, Sagetatorul se va bucura la maximum de senzatiile tari.

Foto: depositphotos.com