De ce incheie cel mai des o relatie, in functie de zodia lui. Nativul Balanta nu poate sta langa o femeie pesimista

1
De Alice Papuc
11 sept. 2023

Afla care este cea mai importanta nevoie a lui si care este acea limita peste care nu ar putea trece, oricat de mult te-ar placea!

Zodii diferite, dorinte romantice diferite. Descopera de ce incheie cel mai des o relatie, in functie de zodia lui. Vei obtine claritate si vei sti la ce sa te astepti!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are nevoie de spatiu, intelegere si de multa libertate. Nu poate sa se simta captiv intr-o relatie, asa ca daca incerci sa il ingradesti, va pleca de langa tine. Incearca sa comunici cu el si sa stabiliti limite clare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te intrebi de ce incheie cel mai des o relatie un nativ Taur? Din cauza faptului ca nu se simte apreciat si respectat. Nativul Taur isi doreste alaturi o partenera de cuvant, o partenera langa care sa poata construi si pe care sa stie ca se poate baza. In caz contrar, nu isi va pierde timpul intr-o relatie care nu conduce spre nimic.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni nu poate sta langa o femeie alaturi de care nu poate purta o conversatie. Nu isi doreste ca totul sa fie extrem de diferit intre voi si sa se schimbe mereu pentru tine. Isi doreste o partenera care sa ii semene si alaturi de care sa se vada pe termen lung. Pentru acesta, expresia “extremele se atrag” are o limita clara.

4 zodii care sunt considerate Drama Queens – nu vei avea parte de liniste langa ele

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este intotdeauna dedicat si va face tot ce ii sta in putinta pentru ca relatia dintre voi doi sa functioneze. Cu toate acestea, isi doreste sa vada implicare si din partea ta. Daca simte ca este singurul care trage, nu va avea incotro decat sa plece.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul are nevoie de o persoana dinamica, care sa il inspire si langa care sa se simta bine. Va incheia o relatie daca se va simti plafonat si daca bucuria va disparea.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Barbatul Fecioara stie ce isi doreste intr-o relatie si este pregatit sa isi aduca aportul. Cu toate acestea, are asteptari mari si in privina partenerei sale. Daca nu esti acolo sa lupti pentru relatia dintre voi, el va pleca. Nu ii plac jocurile si nu accepta sa fie tratat cu raceala.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul Balanta este un optimist tocmai prin natura sa. Nu isi doreste o partenera pesimista, care pune mereu raul in fata. Daca vei persista cu aceasta atitudine, se va gandi ca relatia dintre voi doi nu are niciun viitor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Loialitatea este extrem de importanta pentru el. Daca ii tradezi increderea, el te va parasi fara sa priveasca in urma. Pur si simplu, nu concepe o relatie alaturi de o persoana care nu ii este loiala.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul isi doreste o relatie intensa, plina de momente de pasiune si de distractie. Daca faci ca lucrurile sa devina mult prea serioase si cazi in rutina, Sagetatorul ajunge la concluzia ca nu esti persoana potrivita pentru el. El isi doreste aventuri, iesiri si multa spontaneitate.

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Barbatul Capricorn este matur si isi doreste o partenera pe masura. Nu ii arde de jocuri si nu poate ramane niciodata intr-o relatie fara viitor. Daca simte ca nu esti o persoana responsabila si ca nu iti doresti o relatie pe termen lung, el nu isi iroseste timpul.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul este o alta zodie dinamica, o zodie care are nevoie de libertate si de distractie. Daca realizeaza ca esti mult prea serioasa si ca tot ceea ce iti doresti tu este sa urmezi calea conventionala, va pleca. Nu poate sa se limiteze la normele sociale, ci isi doreste o viata unica.

Ciclurile de 7 ani: cum evolueaza mintea, trupul si spiritul tau la fiecare 7 ani

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativul Pesti este loial si ar face orice pentru partenera sa. Bineinteles, isi doreste acelasi lucru si din partea ta. Daca tu te vei gandi doar la tine si nu ii vei da acea siguranta de care are nevoie, se va desprinde de relatia cu tine. Nu poate sta langa cineva care nu il face sa se simta apreciat si iubit.

Foto: Freepik.com