Eclipsa de Luna Plina in Taur din 8 noiembrie 2022 aduce vesti proaste pentru relatii. Ce zodii se despart la finalul iernii

1

Eclipsa de Luna Plina in Taur aduce mari transformari pentru zodii. Sunt vizate in special sferele relatiilor si ale parteneriatelor.

Un moment oportun pentru a incheia ce era de incheiat si a rupe legaturi. Eclipsa de Luna Plina in Taur care are loc marti, 8 noiembrie 2022, va aduce vesti proaste pentru relatii!

Care sunt zodiile vizate? Cine resimte cel mai puternic Eclipsa de luna Plina? Ce inseamna luna sangerie? Lamurim toate aceste aspecte in horoscopul urmator!

Eclipsa de Luna Plina in Taur – efecte asupra tuturor zodiilor

Luna sangerie este termenul pentru a numi o eclipsa care are loc in timpul unei luni pline. Ea nu este neaparat negativa, insa efectele ei pot fi haotice.

Gandeste-te la aceasta luna ca la un moment de schimbare – in cele din urma, tu ai controlul asupra faptului daca schimbarea este pozitiva sau nu.

Horoscopul lunii noiembrie. Eclipsa de luna aduce schimbari importante pentru toate zodiile

Luna plina simbolizeaza iluminarea brusca, informatii ascunse care ies la suprafata si schimbari in viata ta interioara. Eclipsa de Luna Sangerie este incredibil de puternica, asa ca este o energie pe care  o simtim deja.

Eclipsele de Luna Sangerie pot aduce incheieri si transformari si ne pot vedea finalizand lucruri incepute inca din lunile aprilie si mai ale acestui an.

Ramai deschisa la ce vine si foloseste aceasta perioada pentru a-ti reincarca, proteja si hrani corpul, mintea si sufletul.

Eclipsa de Soare cu Luna Noua in Scorpion ne poate face sa ne gandim, de asemenea, la cat de importante sunt legaturile noastre cu ceilalti si la importanta apartenentei la o comunitate.

De aceea, toate zodiile sunt vizate, mai mult sau mai putin in sectorul relatiilor!

Cele 3 zodii pentru care noiembrie 2022 va fi o luna dificila

Ce zodii se despart la finalul iernii

Daca o relatie nu functioneza de ceva timp, in timpul eclipsei, lucrurile vor deveni clare pentru cei doi parteneri si despartirea e inevitabila.

Iata zodiile care sunt mai predispuse la tensiuni in relatii si rupturi in urmatoarele luni de iarna!

Taur: vei simti o puternica nevoie de metamorfoza, de a te transforma. Asta ar putea insemna sa renunti la anumite aspecte ale personalitatii tale. Schimbarea ta ar putea cere si o distantare de partener. Sau, din contra, partenerul se va indeparta de tine sub pretextul ca nu te mai recunoaste, ca esti diferita. Tine minte, daca este sa fie, se va intampla. Despartirile vin atunci cand e momentul.

Gemeni: o energie haotica isi face simtita prezenta in viata ta. Intuitia ta va fi mai puternica, insa daca nu stii cum sa interpretezi semnele, vei fi data peste cap. Acorda-ti timp sa intelegi ce vrea sa-ti transmita Universul! Singurul lucru pe care trebuie sa il ai in minte este ca, daca te-ai despartit relativ de curand, o impacare e complet scoasa din discutie!

Balanta: daca simti ca in relatia ta se duce o lupta pentru putere, Eclipsa de Luna Plina in Taur vine sa clarifice situatia. Acolo unde se poate repara, lucrurile se vor aranja de la sine, iar acolo unde se apropie de sfarsit, se vor incheia usor. Pentru Balantele care se despart in aceasta perioada, din noiembrie pana in decembrie, totul vine ca o eliberare!

Capricorn: vei fi distrasa de orice alt lucru, serviciu, hobby-uri, social media, ca sa nu confrunti adevarata problema din viata ta. Cat crezi ca mai poti fugi? Poarta discutia importanta cu partenerul tau!

Victoria’s Secret a deschis al doilea magazin in Bucuresti

Este bine sa tii minte, ca orice actiune intreprinzi sub aceasta Eclipsa, este spre binele tau si inseamna a-ti urma valorile. Energia care ne inconjoara in 8 noiembrie este benefica pentru vindecare si noi inceputuri! Foloseste aceasta oportunitate pentru a te aseza, a te lasa purtata de curent si ai incredere in tot ceea ce Universul iti aduce in cale.

Foto: depositphotos.com