Ce este descendentul in astrologie si cum il afli pe al tau

1
De Cristiana Astefanoaiei
13 oct. 2022

Ce este descendentul si cum te poate ajuta sa te cunosti mai bine? E nevoie sa cunosti ora nasterii pentru a-l stabili!

Cu siguranta ai auzit despre ascendent in astrologie. Este semnul definit de ora la care te-ai nascut si de care depind multe dintre caracteristicile personalitatii tale.

Insa despre descendent putina lume cunoaste informatii, desi este cel putin la fel de important ca ascendentul in horoscop. In special daca esti interesat de astrologia relatiilor si vrei ca horoscopul sa te ghideze in ceea ce priveste legatura ta cu persoana iubita!

Pe axa orizontului, exact vizavi de Ascendentul opus, se afla Descendentul. Este semnul zodiacal care se asaza pe orizontul vestic la momentul nasterii unei persoane.

Spre deosebire de Ascendent, care descrie dispozitiile noastre si arata cum reactionam intuitiv la situatii, descendentul descrie mai degraba ceea ce o persoana nu are, ceea ce ii lipseste. Acesta arata cum o persoana trebuie sa faca fata in viata de zi cu zi unor lucruri care sunt prea mult pentru ea din cauza dispozitiilor sale din Ascendent.

Zodiacul personalitatii: Cum te schimba influenta ascendentului

Ce este Descendentul in astrologie?

Descendentul simbolizeaza ceea ce persoana mai are de invatat sau cum poate fi folosit mai bine potentialul propriu.

Astrologii considera ca descendentul reprezinta o parte mai intunecata a persoanei sau umbra acesteia. Este vorba despre acele trasaturi care nu se manifesta la acel individ.

Astfel, Descendentul reprezinta exteriorul si influentele care afecteaza si provoaca o persoana. Poate deveni, de asemenea, o suprafata de proiectie pentru lucrurile pe care persoana respectiva nu le traieste sau ar vrea sa le traiasca.

Descendentul (DC) este poarta de intrare in a saptea ta casa a relatiilor. Descendentul este situat in punctul de la ora 3 pe harta ta – adica cuspida, sau linia de inceput a celei de-a saptea case. El se afla direct opus Ascendentului tau (AC), semnul de nastere, care se afla la ora 9 pe roata.

Descendentul se afla exact vizavi de Ascendentul tau pe roata zodiacala.

Iata care sunt corespondentele Ascendent – Descendent zodiacal:

Totul despre ascendent: Ce este acesta si cum se calculeaza

Dupa ce ti-ai aflat ascendentul, e foarte usor sa vezi care este descendentul tau.

Ascendent Pesti – Descendent Fecioara

Ascendent Fecioara – Descendent Pesti

Ascendent Rac – Descendent Capricorn

Ascendent Leu – Descendent Varsator

Ascendent Sagetator – Descendent Gemeni

Ascendent Scorpion – Descendent Taur

Ascendent Capricorn – Descendent Rac

Ascendent Taur – Descendent Scorpion

Ascendent Balanta – Descendent Berbec

Ascendent Varsator – Descendent Leu

Ascendent Berbec – Descendent Balanta

Ascendent Gemeni – Descendent Sagetator

Cele mai bune compatibilitati pentru fiecare zodie. Berbecul si Balanta formeaza cuplul perfect!

Cum iti influenteaza descendentul din horoscop viata amoroasa

In timp ce Ascendentul iti guverneaza impulsurile de autoritate, Descendentul iti ghideaza dorintele de relationare. Intelegerea lui poate dovedi teoria conform careia contrariile se atrag. Ne intelegem mai bine cu persoane care au calitatile descendentului nostru.

Este deosebit de interesant sa privim descendentul in cadrul horoscopului iubitului. Acesta arata cum isi percepe cineva omologul, in special partenerul amoros, cum se comporta cu el si ce mai are de invatat in ceea ce priveste o relatie fericita.

Este, pana la urma, una dintre marile intrebari pe care ni le punem mereu: Ce asteptari am de la partenerul meu si cine este cu adevarat o pereche buna pentru mine? Astrologia sau, mai exact, cunoasterea ascendentului propriu ne poate ajuta in acest sens. Daca iti cunosti ascendentul, iti cunosti si descendentul. Iar acest lucru arata ce calitati asteptam de la partenerul nostru.

Asadar, daca vrei sa stii ce calitati iti doresti de la un partener sau ce calitati asteapta partenerul tau de la tine, e simplu sa te orientezi dupa descendentul zodiacal. Acesta iti va spune care sunt acele trasaturi ascunse ale personalitatii tale, ce se vor regasi la cei de care esti atrasa.

Foto: Unsplash.com