Femeia Balanta este sotia perfecta. Calitatile pe care le are atunci cand este intr-o relatie

1
De Cristiana Astefanoaiei
9 mart. 2023

Este o zodie aparte, care va aduce destul de multa indecizie in viata partenerului de viata, insa va aduce si spirit de aventura si multa comunicare.

Este cumpatata, sociabila, vrea sa invete mult si sa se descopere. Sa fii cu o Balanta este chiar usor si multi barbati si-ar dori o astfel de femeie langa ei. Femeia Balanta face orice ca sa-si vada partenerul fericit si sa aiba o familie frumoasa.

Femeia Balanta are o multime de calitati

Guvernate de planeta Venus, femeile Balanta sunt o sursa de frumusete si de placere. Energia Balantei este superba! Chiar si in momentele de stangacie si dezorganizare, ea ramane mandra si asumata. Se imbunatateste mereu, vrea mai mult de la viata, nu se multumeste niciodata cu jumatati de masura, ci tinde spre perfectiune.

Tot ceea ce face femeia Balanta este cu toata inima si sufletul.

Acasa, ea este ingrijitoarea, gospodina, mama, sotia sau prietena afectuoasa. In tot ceea ce face, isi pune toata inima si tot sufletul. Dragostea nu face exceptie. Fie ca este vorba de dragostea unui prieten, a unui copil sau a unui iubit, inima ei este plina si mereu deschisa. Ea se daruieste atat de complet si cu atat de mult entuziasm, incat ii poate coplesi pe care ii iubeste cel mai mult.

In pat este pasionala si ii ofera partenerului clipe de placere de neuitat. Este de inteles, pentru ca, dupa cum spuneam, ea provine din Venus, zeita asociata cu frumusetea si feminitatea.

Horoscop 2023 Balanta. Problemele de sanatate si cheltuielile mari iti pun la incercare rabdarea

Defectele femeii Balanta

Nu exista om perfect, astfel incat si Balanta, oricat de multe calitati ar avea, are si destule defecte. Doar ca barbatul care o iubeste cu adevarat le depaseste cu usurinta.

Este indecisa. Aceasta zodie, desi e simbolizata de echilibru, este intr-o permanenta cautare. Nu se va hotari deloc usor si mereu va suspina dupa optiunea pe care nu a ales-o. Este destul de greu sa ai de-a face cu o astfel de persoana si ceea ce este clar e ca femeia Balanta are nevoie de un barbat foarte ferm si hotarat.

Poate fi o iubita prea dependenta. Femeia Balanta s-ar putea sa se bazeze prea mult pe cealalta persoana si sa nu poata lua decizii dificile pe cont propriu. Ea evita sa isi asume responsabilitatea pentru ceva ce nu merge bine.

Este putin superficiala. In ciuda dulcetei si amabilitatii lor, Balantele fac ocazional greseala de a acorda prea multa atentie posesiunilor materiale, cum ar fi bogatia sau aspectul fizic.

4 zodii care se indragostesc intotdeauna de cine nu trebuie. Balanta sufera cel mai mult din cauza iubirii neimpartasite

Conteaza prea mult parerea celorlalti. E posibil ca atunci cand esti intr-o relatie cu ea sa observi ca e foarte important ce cred rudele, prietenii sau chiar urmaritorii de pe Instagram despre voi. Acest comportament poate fi putin obositor.

Compatilibitati

Cea mai buna potrivire este intre Balanta si Varsator. Ambele zodii sunt foarte sociabile si doresc sa ofere comunitatii sprijin si atentie. Impreuna, fac o echipa extraordinara.

Balanta se potriveste si cu… Balanta. Poate parea neasteptat, insa cele doua zodii indecise reusesc sa se echilibreze foarte bine una pe cealalta. De asemenea, isi pot oferi intelegerea de care fiecare are nevoie.

Numerologia in relatii. Cum sa folosesti data nasterii tale pentru a afla cu cine esti compatibila

Femeia Balanta nu va face casa buna cu un barbat nascut in zodia Fecioara. Perfectionismul acestei zodii si sinceritatea de care de dovada este ca o piatra pe umerii balantei, care nu se poate decide si traieste viata foarte relaxat.

Nici cu Pestii nu se potriveste, pentru ca acest semn nu ii poate oferi atentia si daruirea pe care le asteapta de la un partener.

Foto: depositphotos.com