Greselile pe care le fac zodiile fata de prieteni

1
De Cristina Tudor
13 apr. 2022

Prietenii tai au inceput sa te critice in ultima vreme? Daca da, sunt sanse mari ca unele dintre actiunile sau cuvintele tale sa ii fi ranit.

Uneori, nu ne putem abtine sa fim nepoliticosi cu prietenii nostri, dar nu e niciodata prea tarziu sa ne reparam greselile. Intelegerea obiceiurilor noastre mai putin bune ne ajuta sa ne corectam greselile pentru a salva o prietenie inainte de a fi prea tarziu.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cand un prieten te enerveaza, furia ta poate ajunge la cel mai inalt nivel. Acest lucru poate fi destul de frustrant pentru unii dintre prietenii tai, deoarece asta te face sa pari o persoana insensibila. Fa-ti timp sa te calmezi si sa te vindeci de furie, iar apoi atmosfera din cercul tau social va fi mai confortabila.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea sa fii cel mai loial semn zodiacal din lume, iar prietenii tai adora aceasta calitate la tine. Cu toate acestea, in misiunea ta, pierzi din vedere timpul pentru tine, care este foarte necesar pentru a mentine o viata echilibrata si, de asemenea, relatii echilibrate. E posibil sa fii mult prea prezent/a in viata pietenilor tai, ignorand-o complet pe a ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Uneori, ai tendinta de a fi cu doua fete si de a evita sa te intalnesti cu prietenii tai la iesirile programate. Acest lucru ii enerveaza foarte mult pe acestia, mai ales daca planuiesc sa iasa cu tine de mult timp. Trebuie sa fii putin mai atenta fata de ei!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vei fi mereu acolo pentru prietenii tai, indiferent de situatie. Capacitatea ta de a fi foarte atenta la nevoile prietenilor tau iti aduce titlul de cel mai bun prieten, dar printre toate acestea uiti sa-ti lasi prietenii sa fie alaturi de tine atunci cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi. Trebuie sa te deschizi mai mult in fata lor!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com