Cele mai pasionale si puternice 12 perechi de zodii

1
De Cristina Tudor
31 aug. 2022

Nu e o regula ca zodiile care sunt conduse de acelasi element sa formeze si cel mai reusit cuplu.

Afla care sunt cele mai puternice 12 perechi de zodii!

Iata care sunt:

Berbec si Varsator

Aceste semne zodiacale vor descoperi ca nu exista plictiseala in relatia lor. Varsatorul este de incredere, corect, afectuos si plin de imaginatie, iar pentru el, Berbecul energic, spontan, organizat si incisiv este partenerul perfect. Amandoi cauta aventura atat in casa, cat si in afara ei. Ei au o inclinatie deosebita pentru fapte indraznete si formeaza unul dintre cele mai aventuroase cupluri din intreg zodiacul, care se bucura reciproc de compania celuilalt.

Taur si Rac

Taurul cu trasaturile sale de stabilitate, incredere si loialitate, completeaza Racul care e sensibil si emotiv. Racul poate fi unul dintre cele mai compleze semne zodiacale, dar din fericire, Taurul are tot ce ii trebuie pentru a-i face fata.

Aceste doua zodii functioneaza impreuna si formeaza o conexiune emotionala la fel de profunda ca si cea fizica. Personalitatile lor sunt in perfecta armonie si nu s-ar provoca niciodata. Ambele fac ca relatia sa valoreze si se respecta reciproc. Acestia sunt genul de oameni care vor imbatrani impreuna.

Gemeni si Varsator

Ambele sunt semne de aer si sunt extrem de conectate unul la celalalt. Geamanul expresiv si indragostit este cel mai potrivit partener pentru Varsatorul drept, afectuos si plin de imaginatie. Nativul din Gemeni are o personalitate dubla, asa ca nu stii niciodata dand e gata de distractie, dau cand e serios si grijuliu. Este perfect pentru Varsator, care e generos si suficient de tolerant.

Citeste continuarea pe eva.ro

Foto: depositphotos.com