Horoscop chinezesc 2023: Anul Iepurelui de Apa ne indeamna spre echilibru, vindecare interioara si stabilitate

1
De Cristina Tudor
7 ian. 2023

Horoscopul chinezesc al anului 2023 este simbolizat de Iepurele de Apa, iar asa cum apa tinde sa ajunga la echilibru si este elementul esential al vietii, ei bine tot asa si nativii din zodiac vor primi energii care sa-i ajute sa se maturizeze spiritual, sa obtina autovindecarea la care spera si sa se bucure de un echilibru in toate domeniile vieti.

Desigur ca apa poate aduce si valuri uriase si furtuni, insa noi vorbim despre tendinta generala, peste care se aduna si influentele Iepurelui din zodiacul chinezesc. Va invitam sa cititi in randurile de mai jos previziunile astrologice complete pentru fiecare zodie in parte din Horoscopul chinezesc al anului 2023.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Sobolan (1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Nativii Sobolan se vor remarca inca de la inceputul anului in planul carierei. Acestia vor sti sa comunice eficient cu cei din jur, vor avea cuvintele potrivite la momentul potrivit, vor sti sa raspunda cu umor si cu diplomatie in situatiile tensionate, astfel ca le este usor sa creeze contacte cu cei din jur si sa se faca remarcati in fata acestora.

Mai mult decat atat, nativii Sobolan se bucura de o creativitate puternica in 2023 si vor avea capacitatea de a gasi rapid solutii inovatoare pentru problemele si obstacolele cu care se intalnesc. Nu este de mirare daca unele persoane din jur ii vor privi ca pe un model si vor reusi sa castige increderea chiar si celor mai pretentiosi parteneri de munca sau sefi.

Cei care doresc sa avanseze in afaceri vor avea multe oportunitati in 2023 si vor avea ocazia sa intalneasca parteneri alaturi de care sa ajunga pe culmile succesului.

Pentru cei care prefera sa ramana angajati, ar avea sansa sa isi schimbe locul de munca cu unul mai bun sau sa fie promovati in functie ori sa primeasca un proiect care sa le aduca atat castiguri financiare, cat si satisfactie.

Nativii Sobolan primesc si noroc in dragoste, motiv pentru care unii nativi isi pot intalni sufletul pereche in 2023. Cei aflati deja intr-o relatie de cuplu se pot bucura de momente frumoase alaturi de persoana iubita, de armonie si intelegere, poate chiar de un pas mai departe in relatia pe care o au (cum ar fi casatoria sau mutarea impreuna, planuirea unui copil si asa mai departe).

Horoscop chinezesc 2023: zodia Bivol (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Pentru nativii Bivol a venit momentul ca in 2023 sa bifeze anumite obiective importante din viata lor si indiferent daca se vor simti sau nu pregatiti, viata ii impinge inainte si ii forteaza cumva sa faca urmatorii pasi.

Cu toate acestea, nativii Bivol sunt in general oameni foarte determinati si foarte stabili in ceea ce priveste urmarirea scopurilor lor. Sunt perseverenti si foarte muncitori, sunt curajosi si responsabili, astfel ca nu vor rata oportunitatea pe care Universul le-o pune pe tava si anume aceea de a avea sansa sa atinga aceste obiective destul de valoroase pentru ei. Asadar vor munci, isi vor asuma responsabilitatea, isi vor reorganiza timpul si resursele si vor merge cu toate panzele inainte catre directia pe care si-o doresc. Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com