Descopera ce-ti rezerva horoscopul cosmic al divinitatilor hinduse

1
De Cristina Tudor
28 iun. 2022

Exista mai multe tipuri de a interpreta un horoscop indian. Unul dintre cele mai populare astfel de instrumente este cel desprins din zona cotidiana in care fiecare lucru care ii inconjoara pe indieni poate primi o valenta magica si devine astfel o zodie.

O a doua interpretare este legata de marile zeitati ale indienilor si asocierea acestora cu o anumita planeta sau corp ceresc din sistemul solar. Facand o mica extrapolare, fiecare dintre zeii indieni are in paza una sau mai multe zodii din astrologia europeana.

Surya – Soarele
Zodie: Leu

Zeul Soare este o deitate benefica si imparte oamenilor vitalitate, rezistenta, imunitate si fericire. Surya este considerat direct responsabil cu forta vitala care ne anima, vointa umana, puterea intelectului si o sumedenie de alte aspecte ale psihicului nostru. Tocmai de aceea ocupa un rol important in zodiac.

Cei patronati de Surya, respectiv Leii, sunt cu siguranta oameni plini de vitalitate si traiesc viata din plin. Sunt orgoliosi, in mod cert,insa orgoliul lor este sustinuta de o serie larga de calitati si nu poate fi vorba exclusiv despre vanitate. In general, ei reusesc sa straluceasca in orice aspect al vietii lor si se intampla extrem de rar sa isi propuna ceva si sa nu isi atinga scopul.

Lakshmi – Jupiter
Zodii: Sagetator, Pesti

Lakshmi este zeita prosperitatii, a bogatiei, a frumusetii si a valorilor materiale. Pe scurt, ea poate fi considerata si o patroana a norocului, intocmai cum Jupiter este considerat in astrologia europeana Marele Benefic.

Sagetatorii, primii protejati ai zeitei Lakshmi, sunt oameni cu personalitati complicate si complexe. Le face placere compania celorlalti, atat timp cat nu sunt nevoiti sa vorbeasca prea mult. In acelasi timp, sunt extrem de independenti si simt nevoia sa se izoleze din cand in cand pentru a-si pune gandurile in ordine. Sunt firi contemplative care iau viata in serios.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com