Horoscopul dragostei pentru luna mai. Casa Berbecului va deveni un camp de lupta

1
De Cristina Tudor
30 apr. 2022

Afla ce iti rezerva astrele in luna mai pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca esti la inceputul unei povesti de iubire sau ai un nou admirator, perioada cuprinsa intre 20 si 25 mai poate aduce unele dificultati. Nu vei reusi deloc sa vezi cat de angajata e cealalta persoana. Aceste probleme pot fi rezolvate cu usurinta, dar foloseste-ti abilitatile pentru a cunoaste umbra partenerului tau si latura intunecata a acestei povesti. De asemenea, daca ai o familie, casa ta poate deveni un camp de lupta. Este o perioada in care poti avea numeroase discutii cu membrii familiei, mama, surorile sau partenerul/a de viata. Cele mai multe certuri vor avea de-a face cu ideile tale cu privire la ceea ce consideri ca ar trebui sa fie o relatie, familie si casa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astrele te avertizeaza ca este timpul sa inchei o etapa a vietii pe care o construiai impreuna cu altcineva, un partener sau o partenera. Aceasta poveste este pe care sa germineze, astfel incat sa poti descoperi ca exista o a doua faza sau daca, dimpotriva, este timpul sa renunti si sa te desparti. Luna mai te favorizeaza in ceea ce priveste vindecarea personala, o perioada pe care ai inceput-o inca de anul trecut si care acum este pe cale sa se sfarseasca favorabil pentru tine. Viata emotionala se echilibreaza.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cu dragostea o vei duce foarte bine luna aceasta. Daca esti implicat/a intr-o relatie, va fi luna in care totul va merge perfect intre tine si partener/a. Dragostea va fi prezenta, iar tu vei trai o perioada romantica. Daca esti singur/a, vei intalni pe cineva care iti va placea foarte mult si vei fi impresionat/a de felul sau de a fi. Ai toate sansele sa incepi o relatie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu o duci rau cu dragostea. Exista destula in relatia in care esti implicat/a, iar totul decurge exact cum trebuie cu persoana iubita. E posibil ca partenerul/a de viata sa-si schimbe locul de munca, iar tu il/o vei sprijini in decizia sa. Daca esti singur/a, vei trai o luna mai plina de viata in ceea ce priveste dragostea, asa ca daca iesi suficient, ai putea sa cunosti pe cineva care te va atrage mult si sa incepi sa te intalnesti cu el.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: pixabay.com