Horoscopul dragostei pentru luna mai. Taurul invata sa fie mai sincer cu persoana iubita

1
De Cristina Tudor
28 apr. 2022

Iata ce ne-au rezervat astrele pe plan sentimental pentru luna mai 2022 in functie de zodia in care ne-am nascut.

Sunteti pregatite sa aflati cum va fi luna mai pentru fiecare dintre noi? Atunci cititi in continuare.

Universul este foarte darnic cu noi si ne ajuta sa deschidem un nou capitol al vietii noastre. Vanturile schimbarii promit sa transforme pentru totdeauna dinamica relatiilor amoroase. Invatam ca niciodata nu este prea mult sau prea devreme cu persoana potrivita. Totul are sens perfect… ca intr-un basm cu final fericit. In loc sa rezistam schimbarilor, este momentul sa ne predam destinului si sa ne lasam purtati de val. Povestea vietii noastre continua sa se scrie in cel mai frumos mod posibil.

Horoscop Berbec Dragoste mai 2022
Nu te mai opune schimbarilor

Lucrurile incep sa fie cat se poate de clare. Acum totul are un sens perfect pentru tine. In loc sa rezisti sentimentelor, preda-te iubirii. Permite-i Universului sa te ajute sa scrii urmatorul capitol al vietii tale. Permite-i inimii tale sa se vindece. Permite-i sufletului tau sa iubeasca cu adevarat.

Horoscop Taur Dragoste mai 2022
Invata sa fii sincera cu persoana iubita

Esti intr-o perioada in care simti incertitudine. Pe de o parte, cauti fiorul noului si al schimbarii, pe de alta parte iubesti acest confort si siguranta pe care le ai. Insa, ti-a trecut vreodata prin cap ca dragostea si libertatea nu se exclud reciproc? Ca doar tu poti decide regulile relatiei tale? Vorbeste despre ceea ce iti doresti cu adevarat astfel incat sa iti ajuti partenerul de cuplu sa te cunoasca si sa te inteleaga.

Horoscop Gemeni Dragoste mai 2022
Preda-te schimbarilor

Sunt multe schimbari pe plan sentimental si toate se intampla deodata. Este greu sa tii pasul, este greu sa te opui. In loc sa lupti impotriva morilor de vant, incearca sa te predai destinului. Permite-i Universului sa iti arate incotro trebuie sa mergi si cat de frumoasa poate fi viata ta sentimentala daca nu mai cauti ceea ce nu exista in viata reala.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: unsplash.com