Horoscopul dragostei pentru saptamana 9-15 mai. Viata amoroasa a Racului straluceste

1
De Cristina Tudor
10 mai 2022

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Viata amoroasa a Racului straluceste in aceste zile.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Alinierea planetelor din aceasta saptamana face ca viata ta sentimentala sa fie indrazneata si incitanta. Stii ca o persoana foarte speciala te place, dar nu ai reusit inca sa ii cuceresti total inima. Ai aceasta ocazie acum, trebuie doar sa faci un gest emotionant care il va asigura ca sentimentele tale pentru el sunt mai profunde decat ar fi crezut. Vei fi cu un pas mai aproape de a-l cuceri!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Viata ta sociala iti poate aduce o surpriza in aceasta saptamana. Capacitatea ta de a flirta cu toti oamenii potriviti ar putea sa insemne ca exista sansa sa intalnesti pe cineva destul de fascinant. Atitudinea ta spontana si foarte naturala este ceea ce il va atrage catre tine. Aveti multe de explorat impreuna si de descoperit unul despre celalalt.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Energia astrelor e foarte speciala din aceasta saptamana si iti va oferi un plus de curaj sa mergi si sa vorbesti cu persoana pe care ai admirat-o de departe. Totusi, va trebui sa fii mai deschis/a si mai direct/a, daca speri sa te apropii mai mult de el/ea, deoarece nu este genul de persoana care te va observa daca taci si il/o iei pe ocolite.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com