Evenimentele astrologice ne reamintesc ca noi inceputuri magice ne asteapta. Universul este mai darnic ca niciodata

1
De Cristina Tudor
4 mai 2022

Luna mai va fi una dintre cele mai aglomerate si mai speciale luni ale anului 2022. Ne croim drum prin evenimente cosmice majore, prin retrograde dureroase si printr-un sezon dinamic de eclipse si de Luna Sangerie.

Luna mai este a cincea luna din 2022, insa in numerologia colectiva aceasta are vibratia numarului „2”, numar cunoscut pentru puterea cooperarii, a echilibrului, dragostei si armoniei. Aceasta este o luna incredibila pentru angajarea in reflectarea suprema a sinelui.

Energiile din aceasta luna sustin puterea interioara, ajutandu-ne sa ne extindem viziunea la nivel sufletesc. Vor iesi la lumina adevaruri care vor anunta directia corecta pentru schimbarea vietii noastre. Universul ne spune sa nu ne stresam si sa ii permitem divinitatii sa ne arate care ne este destinul. Schimbarea necesita curaj si capacitatea de a ne ridica dupa caderi dureroase, iar noi suntem mai puternici ca niciodata.

Va invitam sa exploram in detaliu ce ne rezerva principalele tranzite pentru mai, ultima luna a primaverii:

5 mai: Uranus este in conjunctie cu Soarele

In ziua de 5 mai scantei pline de energii incredibile zboara in cosmos si asta deoarece Uranus se conecteaza cu Soarele, moment in care in vietile noastre sunt introduse schimbarile, intuitia, puterea si libertatea suprema. Exista un potential excelent pentru noi toti de a distruge barierele invechite si de a ne alinia cu oportunitati incredibile de transformare. Universul ne sfatuieste sa nu ne temem de evenimentele neasteptate pentru ca ele sunt aici pentru a ne ajuta sa crestem.

10 mai: Mercur retrograd in Gemeni si Jupiter intra in Berbec

Este timpul sa ne strangem bine centurile pentru ca Mercur isi incepe al doilea retrograd in semnul sau dominant, zodia Gemeni. In aceasta perioada retrograda de trei saptamani, energia va fi indreptata asupra perceptiei si a iubirii. Este timpul sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile, gandurile si modul in care proiectam energia noastra in aceasta lume.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pixabay.com