Lucrurile de care ai nevoie intr-o relatie, in functie de zodia ta. Afla ce te face fericita cu adevarat!

1
De Alice Papuc
31 dec. 2022

Atunci cand esti iubita asa cum ai nevoie, devii cea mai buna versiune a ta. Dar cum stii ce ai nevoie cu adevarat?

Te-ai intrebat vreodata care sunt lucrurile de care ai nevoie intr-o relatie, in functie de zodia ta? S-ar putea sa ramai surprinsa sa vezi ca lucrurile nu sunt chiar atat de complicate pe cat te-ai astepta. Alaturi de persoana potrivita, vei simti ca poti misca muntii din loc!

 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul isi doreste sa se simta provocat. Acesta are nevoie de noutate si de putina competitie. Va aprecia o persoana usor inabordabila, care sa il tina ca pe jar.

Esti predispusa la fericire sau la tristete? Legatura dintre tipurile de creier si sentimentul de fericire

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul isi doreste un partener fidel, care sa fie acolo pentru el si alaturi de care sa imparta cele mai frumoase experiente din viata sa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca esti Gemeni, lucrurile de care ai nevoie intr-o relatie nu sunt chiar atat de complicate pe cat ar crede ceilalti. Iti doresti doar un partener care sa te poata stimula intelectual si alaturi de care sa porti conversatii pline de insemnatate.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul isi doreste un partener stabil, deschis din punct de vedere emotional. Acesta are nevoie de o persoana cu atitudine pozitiva si care sa emane acea “energie buna”.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul are nevoie de o relatie cu o persoana populara, alaturi de care ii place sa se afiseze. Imaginea sa este extrem de importanta, astfel ca isi doreste un partener pe masura.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Care sunt acele lucruri de care ai nevoie intr-o relatie daca esti nascuta sub semnul zodiacal al Fecioarei? Nimic mai simplu! Ai nevoie de un partener rabdator, care sa te sustina si sa isi asume responsabilitatea in relatia voastra.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta are nevoie de un partener manierat, care sa ii ofere stabilitate. Va aprecia intotdeauna indulgenta si calmul.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul are nevoie de devotament si de lucruri iesite din comun. Isi doreste experiente unice, care sa ii provoace entuziasm.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul isi doreste un partener care vede partea pozitiva a lucrurilor. De asemenea, va aprecia simtul umorului si atitudinea relaxata.

5 activitati pe care sa le faci pe cont propriu. Nu te mai teme sa petreci timp singura!

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Capricornul isi doreste un partener care sa ii inteleaga munca si care sa nu depinda de acesta. Va aprecia un partener cu ambitii si visuri marete. In caz contrar, relatia va esua.

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul este fascinat de persoanele care detin deja un anumit statut. Simte ca are nevoie de un astfel de partener, care sa il inspire sa devina cea mai buna versiune a sa.

Semne ca s-a maturizat. Cum stii ca este pregatit de o relatie serioasa, in functie de zodia lui

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativul Pesti are nevoie de o relatie plina de afectiune. Poate realiza acest lucru doar alaturi de o persoana care nu se teme sa isi impartaseasca sentimentele.

Foto: pexels.com