Mantra de care sufletul tau are nevoie in aceasta toamna in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
12 sept. 2022

Afla care este mantra de care sufletul tau are nevoie in aceasta toamna in functie de zodia in care te-ai nascut:

Toamna anului 2022 este una speciala pentru toate zodiile. Energiile din urmatoarele luni ne incurajeaza sa ne eliberam de toate sentimentele negative si toxice care nu ne apartin. Universul continua sa ne trimita mesaje divine care sa ne calauzeasca sufletul pe drumul care ne este destinat. Intreaga planeta este in tranzitie, iar redescoperirea noastra se intensifica astfel incat sa ne gasim scopul divin pe in acest cosmos.

Pentru toamna anului 2022 astrele au pregatit surprize minunate fiecarei zodii in parte. Citeste aici Horoscopul lunii septembrie pentru toate semnele zodiacale.

Afla care este mantra de care sufletul tau are nevoie in aceasta toamna in functie de zodia in care te-ai nascut:

Horoscop Berbec

Sunt pregatita pentru tot ce urmeaza. Ma eliberez de trecut si ii permit Universului sa imi arate care este calea pentru viitor. Acesta este un nou capitol al vietii mele si vreau sa fie unul cu adevarat minunat.

Horoscop Taur

Intind cat mai larg aripile mele si imi permit sa zbor mai sus ca oricand. Sunt recunoscatoare Universului pentru ceea ce traiesc si nu ma opresc aici. Merg mai departe si lupt pentru visurile mele; nu renunt pana cand nu le vad implinite.

Horoscop Gemeni

Imi eliberez sufletul de durerea din trecut. Sunt pregatita pentru ceea ce urmeaza, nu mai privesc in spate si nu ma mai gandesc deloc la ce s-a intamplat. Ma concentrez pentru momentul prezent si invat sa ma vindec cu adevarat.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com