3 zodii de barbati manipulatori. Te joaca pe degete cum vor ei

1

Acesti barbati sunt manipulatori si vor doar sa te controleze! Uite de ce zodii ar fi mai bine sa te feresti.

Anumiti oameni se nasc cu acest talent de a-i face pe altii sa urmeze linia pe care o doresc si sa faca sa para ca acea persoana actioneaza de buna voie. Iubita lor nici macar nu si-ar da seama ca este supusa unei manipulari clasice pentru o lunga perioada de timp.

Asadar, care este cel mai manipulator semn astrologic? Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, am dori sa precizam ca doar pentru ca cineva s-a nascut sub un semn zodiacal manipulator, nu inseamna ca nu poate fi deloc de incredere. Dar nu este rau sa analizezi de doua ori felul in care se comporta, doar ca sa fii sigura.

Tehnici de manipulare pe care barbatii le aplica in mod frecvent. Cum sa le recunosti

Acestea fiind spuse, sa descoperim care sunt cele 3 zodii de barbati manipulatori, clasificate conform astrologiei:

1. Scorpion – Se joaca de-a vina

Scorpionii au calitati remarcabile de lider, o personalitate persuasiva si un talent pentru atentia la detalii. Dar au, de asemenea, tendinta de a fi secretosi, tind sa gaseasca motive pentru a nu avea incredere in tine si devin gelosi foarte usor. Aceasta combinatie a trasaturilor lor puternice de personalitate ii face sa fie unul dintre cele mai manipulatoare semne zodiacale.

Daca gasesc un motiv sa te invinovateasca, o fac cu multa abilitate si, la final, vei continua sa te intrebi cu ce ai gresit de la bun inceput. Atunci cand semnele zodiacale sunt clasate conform astrologiei pentru tendintele lor manipulatoare, Scorpionul ajunge in fruntea clasamentului pentru abilitatea sa de a intoarce masa si de a face ca persoana de la capatul ei sa isi puna la indoiala propria realitate.

2. Gemeni – primul in topul zodiilor de barbati manipulatori

Care este cel mai manipulator semn astrologic? Intrebarea nu poate primi un raspuns in intregime fara a mentiona Gemenii duali. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt cunoscute ca fiind extrem de inteligente si ingenioase. Aceste trei calitati formeaza o combinatie mortala, ceea ce ii face sa fie unul dintre cele mai manipulatoare semne zodiacale.

Gemenii sunt sufletul petrecerilor si sunt cunoscuti pentru simtul umorului, dar sunt si extrem de indecisi, nelinistiti si nestatornici. Pentru a-si pastra reputatia de persoana care are totul sub control, are tendinta de a-si acoperi nesigurantele pretinzand ca este increzator in deciziile sale. Bula se sparge mai devreme sau mai tarziu, deoarece Gemenii sunt, de asemenea, persoane grijulii, iar atunci cand mediteaza asupra deciziilor lor, gasesc defecte in ele. Acest lucru ii impinge sa isi activeze latura manipulatoare, aruncand vina pe altii ca reactie la regretele lor.

Cele 3 tipuri de Gemeni in functie de decada nasterii. Tu ce personalitate ai?

3. Balanta – Manipulatorii inocenti

In mod curios, Balanta nu este niciodata atat de stapana pe viata, gandurile si deciziile sale pe cat te-ai astepta de la un semn zodiacal reprezentat de… ei bine, o balanta! In incercarea lor de a gasi mereu acel echilibru corect si de a tinde spre perfectiune, persoanele nascute sub acest semn tind sa fie extrem de indecise. De asemenea, sunt dezarmant de fermecatoare.

Daca esti indragostita de un barbat Balanta, aceasta este o trasatura de care trebuie sa te feresti. Isi va canaliza farmecul pentru a manipula oamenii si situatiile. Intr-adevar, Balanta se numara printre cele mai manipulatoare semne zodiacale si cu mult tact.

5 zodii cu doua fete. Sunt maestre in manipulare!

Atunci cand o situatie pare sa scape de sub controlul ei, o Balanta se va preface ca nu stie ce sa faca si va cere altcuiva sa preia conducerea. De asemenea, Balantele pot arunca in joc si ceva flirt sau linguseala (in functie de persoana cu care au de-a face) pentru a obtine ceea ce vor. Daca le atragi atentia asupra comportamentului lor manipulator, se vor purta ca si cum nu au habar la ce faci aluzie.

Foto: depositphotos.com