Zodiile care se despart in saptamana 24-30 aprilie 2023. Vor plange cu lacrimi amare

1
De Cristiana Astefanoaiei
24 apr. 2023

Saptamana 24-30 aprilie vine cu vesti neplacute pentru 3 zodii. Acesti nativi vor avea parte de suferinta in plan amoros.

Soarele a intrat in zodia Taur, iar Mercur este retrograd in acelasi semn zodiacal. Acest lucru inseamna ca iesim din zona de confort si facem o multime de schimbari in viata personala.

Pe 25 aprilie 2023, se formeaza un sextil intre Soare (care e in zodia Taur) si Saturn (in Pesti). Acest eveniment astrologic reprezinta dorinta de a ne misca, dorinta de a aduce noi sentimente in viata noastra. Vom simti totul mai intens.

Pentru 3 zodii, aceste miscari planetare aduc si vesti proste, pentru ca ar putea sa insemne ca relatiile lor vor inceta.

Zodiile care se despart in aceasta saptamana

Astrologii spun ca aceste semne sunt afectate in special daca in ultima perioada au avut parte de evenimente neplacute in relatiile lor. Daca deja erau pe muchie de cutit, acum vor face saltul si vor renunta la a lupta pentru o iubire toxica.

5 zodii care atrag relatii toxice in viata lor

Gemeni

In ultima perioada ai fost cam distanta fata de partenerul tau? Sau poate el este cel care nu ti-a alocat suficient timp. In orice caz, de la frustrari din cauza indisponibilitatii emotionale s-ar putea sa inceapa conflicte in relatia voastra. Dupa ce Soarele s-a intalnit cu Pluto, in mintea ta au aparut destul de multe nesigurante si s-ar putea vedea si in relatia ta ca nu stii exact ce vrei.

Marte in Rac starneste o dorinta mai puternica pentru securitate financiara, iar Saturn in Pesti aduce mai multe responsabilitati in calea ta. Aceste lucruri vor cantari mult in decizia de a mai ramane intr-o relatie sau a te desparti. Daca pana acum ati tot avut probleme, e mai bine sa va separati.

Rac

Relatia ta pare ca se deterioreaza de la o zi la alta. Se pare ca aveti o serie de probleme de depasit, iar adrenalina adusa de Marte in semnul tau nu te lasa sa te odihnesti si sa analizezi. Pur si simplu simti ca acum ti s-a luat un val de pe ochi si poti privi viata ta dintr-o perspectiva cu totul noua.

Daca partenerul tau nu are loc in aceasta imagine pe care o proiectezi tu despre viitorul tau, e foarte posibil ca despartirea dintre voi doi sa fie inevitabila. Vei primi sprijin din partea familiei.

De ce are nevoie fiecare zodie intr-o relatie de iubire

Scorpion

Cuvantul cheie pentru urmatoarea perioada este ajustare. Apoi, planetele iti cer sa-i lasi pe altii sa-si ia singuri deciziile si sa nu-i presezi. Cu Saturn in Pesti, provocarea ta este sa iti tii sentimentele in frau. Cu alte cuvinte, graba strica treaba. In cazul in care nu ai rabdare cu partenerul tau, relatia voastra se va termina.

Vor aparea multe schimbari intre voi doi, unele fiind influentate chiar de exterior. Un nou loc de munca, un nou stil de viata sau noi prieteni in viata voastra. Aceste lucruri va vor pune in fata unor situatii fara precedent. Daca nu le faceti fata e clar ca iubirea nu e suficient de puternica.

3 zodii care nu stiu sa iubeasca. Nu reusesc sa isi arate sentimentele si au de pierdut intotdeauna

Astrologii atrag atentia ca aceste informatii sunt doar orientative si e nevoie sa fie adaptate pentru fiecare situatie in parte. Daca te-ai nascut in zodiile Gemeni, Rac sau Scorpion, nu inseamna ca vei trece printr-o despartire – daca relatia ta nu are probleme – ci ca vei avea mai mult de lucrat in aceasta perioada la sentimentele tale. Despartirea din acest punct de vedere poate sa vina fata de rutina pe care o aveati in cuplu sau sa te desparti de un obicei toxic. Analizeaza care sunt lucrurile ce ti-ar putea face viata mai frumoasa si aplica-le pentru a gasi fericirea in relatia ta.

Foto: depositphotos.com