Am lansat Jurnalul Recunostintei, un produs care te poate ajuta sa-ti schimbi filosofia de viata

1
De Andreea Raicu
8 oct. 2019

Recunostinta este cel mai bun medicament. Iti vindeca mintea, corpul si sufletul. Si atrage si mai multe lucruri bune in viata ta pentru care sa fii recunoscatoare.

Recunostinta te ajuta sa te indragostesti de viata pe care o ai deja. Eu sunt recunoscatoare pentru tot ce mi s-a intamplat in viata pana in prezent. Pentru partile bune, dar si pentru suferinte. Pentru binecuvantarile pe care le-am primit, dar si pentru lectiile pe care le-am invatat. Pentru victoriile mele, dar si pentru esecuri. Pentru tot.

De ce? Pentru ca nu vreau sa stric ce am tanjind dupa ce nu am; si pentru ca nu uit niciodata ca lucrurile pe care le am acum s-au aflat la un moment dat printre lucrurile pe care mi le doream cu ardoare sau la care doar speram.

Intoteauna am spus ca cel mai bun moment pentru a fi recunoscator este… tot timpul.

Pentru ca in fiecare zi suntem recunoscatori pentru ceva: pentru soarele care straluceste, pentru sanatate, pentru o simpla ora de liniste, pentru o ploaie molcoma de toamna, pentru bucuria de a vedea un prieten, pentru hohote de ras sau pentru fiorul iubirii.

De aceea am creat acest Jurnal al Recunostintei, pentru ca sunt ferm convinsa ca daca privesti cu atentie in jurul tau si apreciezi ceea ce ai in fiecare zi, constant, viata ta se va imbunatati drastic. Nu, nu sunt vorbe mari. Beneficiile manifestarii recunostintei sunt imense si subiectul a fost deja studiat si analizat in amanunt de specialisti.

Recunostinta…
  • te apara de gandurile negative, anxietate si stres
  • te face mai fericit
  • iti reconstruieste modul de a gandi
  • te vindeca
  • te ajuta sa dormi mai bine
  • imbunatateste stima de sine si performanta
  • te ajuta sa atragi mai multa abundenta in viata ta

Dar nu despre asta vreau sa-ti vorbesc azi, ci despre mine si despre cum eu sunt exemplul perfect pentru cat de bine iti face recunostinta. Recunosc ca nu am practicat intotdeauna acest „sport” al recunostintei. O buna parte a vietii mele am facut exact contrariul – tanjind la ce nu am si simtind ca voi fi fericita doar dupa ce voi umple golurile din viata mea, pe care le puneam constant sub lupa si pentru care ma puneam la zid cu fiecare ocazie.

Ca mai toate schimbarile bune din viata mea, tot in India am fost pusa fata in fata cu importanta recunostintei. In Jurnal vei gasi un text intim, pe care l-am scris din suflet si unde am explicat exact cum am invatat sa fiu recunoscatoare si in ce feluri s-a schimbat viata mea de atunci.

In prezent, dupa mult exercitiu cu mine, recunostinta a devenit un obicei care ma ajuta sa ma bucur de fiecare zi, indiferent de cat de gri este. In fiecare zi scriu cel putin trei lucruri pentru care sunt recunoscatoare, fie ca e vorba de un proiect realizat sau un zambet sau faptul ca cei dragi sunt sanatosi.

Te invit sa-ti iei in fiecare zi un pic de timp si spatiu pentru a face acelasi lucru. Ia-ti cinci minute in care sa nu te deranjeze nimeni, inchide ochii si multumeste. Apoi analizeaza ce se intampla in interiorul tau. O sa-ti placa.

Abia astept sa-mi spui cum a fost experienta ta cu Jurnalul Recunostintei si modurile in care te-a ajutat sa-ti apreciezi mai mult viata.

Comanda-ti Jurnalul Recunostintei AICI!

Foto: Alex Rosieanu