Beez – Cumpara acum si platesti mai tarziu

beez
1
De Andreea Raicu
2 oct. 2020

Shopping-ul online e grozav din mai multe motive. In primul rand, e convenabil si comod, iar in al doilea rand, gasesti nenumarate oferte de care nu ai putea profita direct in magazine.

Exemplul la care vreau sa ma opresc astazi? Platforma Beez, care iti ofera o experienta de shopping personala, o selectie de sute de magazine din care sa cumperi, transport gratuit, cashback, dar si posibilitatea esalonarii platii in patru rate egale, fara dobanda.

Curioasa sa descoperi mai multe despre cum functioneaza? Citeste mai departe.

Ce este Beez

Beez este o aplicatie extrem de ingenioasa, care aduna laolalta toate elementele care ti-ar putea face experienta de shopping online mult mai usoara si mai convenabila din punct de vedere financiar. Este un agregator al celor mai populare magazine cand vine vorba de shopping-ul online (Fashion Days, H&M, ABOUT YOU, Zara, etc.), dar ceea ce te va convinge sa o incerci este posibilitatea esalonarii platii in patru rate egale, fara dobanda, si cashback dupa fiecare comanda. Da, ai citit bine: dupa fiecare comanda plasata primesti bani inapoi in contul tau, bani pe care ii poti retrage sau ii poti folosi pentru a cumpara alte produse la super pret din aplicatie.

Este in prezent una dintre cele mai bine cotate aplicatii de shopping online, cu un numar impresionant de utilizatori si cred ca intelegi exact de ce. Magazinele partenere ofera constant promotii si reduceri, la inscriere ai transport gratuit si intregul proces de cumparare este unul extrem de simplu, te las sa urmaresti un scurt videoclip care detaliaza intreg procesul:

Beez este disponibila pe Google Play si in App Store, iar dupa instalare esti invitata sa-ti faci un cont unde vei gasi in fiecare zi cele mai recente si mai profitabile oferte.

Trucuri pentru utilizatori – Economisesti bani

De cand folosesc Beez, recunosc ca am devenit un pic mai atenta la ce cumpar si cat platesc. Pentru ca am posibilitatea de a plati esalonat, in 4 rate egale, fara dobanda, dar si transport gratuit la sute de magazine, imi este mult mai usor sa aleg ce produse imi doresc, pentru ca nu mai am grija platilor adiacente. In plus, optiunea cashback ma asigura ca si atunci cand fac o achizitie mai costisitoare, castig pe cealalta parte si pot sa incep o noua sesiune de shopping 😀

In loc de incheiere, iti las mai jos motivele principale pentru care sunt fan Beez, pe care, apropo, o poti descarca de aici:

📱 Google Play: shorturl.at/vCKU8
📱 App Store: https://apple.co/2ZaCFkP
📱 Huawei App Gallery: https://bit.ly/2Ez8TPj
  • Este usor de folosit – doar instalezi aplicatia si ai liber la shopping
  • E conectat la magazinele mele preferate 😉
  • Primesti bani inapoi la fiecare achizitie si cui nu-i place asta?
  • Ai parte de oferte extrem de bune si… pe bune!
  • Ai transport gratuit la sute de magazine
  • Poti plati in 4 rate egale, fara dobanda
  • Gasesti si produsele Andreea Raicu pe platforma 😉

Asa ca data viitoare cand faci shopping online, merita sa-i dai o sansa si sa vezi cat poti castiga. Astept sa-mi spui cum a fost experienta ta!

Foto: Arhiva personala