Cel mai frumos cadou pe care l-am primit cand am implinit 40 de ani

1
De Andreea Raicu
19 iul. 2017

Sunt coplesita inca dupa ziua de ieri. Parca plutesc si nu imi vine sa cred ca a fost adevarata.

Am avut parte de 24 de ore pline de iubire, extraordinar de multe surpize si momente incredibile, absolut superbe. Acum m-am convins, s-a risipit pana si cel mai mic dubiu pe care l-as fi putut avea, ca cel mai frumos cadou pe care il poate oferi cineva este dragostea. Nimic nu poate compensa dragostea pe care o primesti de la cei din jur, iar eu asta am simtit in fiecare secunda toata ziua de ieri, o dragoste de o intensitate incredibila.

Ieri am implinit 40 de ani, un “hop” cum spun unii. Eu n-am simtit asta, din contra! Oamenii dragi din jurul meu si-au dorit si au reusit ca acest moment sa fie absolut memorabil, un moment de care sa imi aduc aminte toata viata, 24 de ore de emotii care s-au imprimat ca un tatuaj in memoria mea, un tatuaj pe care il voi purta cu mine mereu.

Mi-e greu sa va descriu ce am trait pentru ca a fost printre putinele dati cand nu am mai avut cuvinte. Ce pot sa va spun este ca aceasta perioada a inceput minunat si stiu ca va continua la fel.

E un moment superb in care stii cine esti, ce vrei de la viata si ai mult mai mult curaj sa te duci dupa lucrurile importante pentru tine. Nu mai vrei sa consumi timp pentru nimic din ce nu-ti mai face placere si apreciezi totul altfel. Eu asta am simtit in ultima perioada, de care ma bucur la maxim.

Daca sunteti in preajma acestui moment va doresc sa va bucurati de el, sa nu va speriati ca se schimba ceva. Sau poate da, dar se schimba in bine!?

Si va mai doresc sa aveti parte de oameni minunati care sa va faca sa simtiti ce am simtit eu ieri si in fiecare moment al vietii mele. Iar daca ii aveti, iubiti-i si fiti recunoscatori ca ei exista in viata vostra pentru ca ei sunt cei care o vor umple de bucurie si ei sunt langa voi in cele mai importante momente.

My friends rock!! Va multumesc din suflet si va sunt recunoscatoare pentru tot ce imi aduceti in fiecare zi a vietii mele! Va iubesc si sunt fericita ca sunteti in viata mea!!

P.S. Iar cand prietenii va intreaba ce va doriti de ziua voastra, aveti grija ce spuneti:-)

Eu am spus ca vreau surpize si de asta am avut parte timp de 24 de ore! Asa ca trebui sa fiti pregatiti!