Mind and Body T-shirt Collection: O noua varianta a tricourilor Andreea Raicu

mind and body collection
1
De Andreea Raicu
20 sept. 2018

A fost o perioada cu multe schimbari si lucruri noi in viata mea, dar o perioada in care am invatat enorm. In tot acest timp voi ati avut rabdare cu mine, m-ati intrebat de Shop Andreea Raicu – daca va mai fi, cum va fi.

Nu am vrut sa renunt niciodata la aceasta idee si cu atat mai putin la colectia de tricouri, care inseamna enorm pentru mine si care de azi se numeste Mind and Body T-shirt Collection (o gasesti pe shop.andreearaicu.ro).

Mind and Body T-shirt Collection este o continuare a primei colectii de tricouri, pe care am lansat-o cu multi ani in urma, dar care a crescut odata cu mine, iar acum este in concordanta cu ceea ce sunt eu acum, cu site-ul andreearaicu.ro si cu tot ceea ce vreau sa impartasesc cu voi, cei care faceti parte din comunitatea mea. Imi doresc ca ceea ce fac pentru voi sa fie un tot unitar care sa va ajute sa cresteti, sa va descoperiti si, nu in ultimul rand, sa va acceptati si sa va iubiti.

Linia de tricouri are o incarcatura emotionala mare pentru mine.

Ea a fost lansata prima data intr-un moment foarte greu din viata mea, un moment pe care nu il voi uita niciodata. Acela in care unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea se zbatea intre viata si moarte. A fost perioada, in care am petrecut foarte mult timp la Spitalul de Urgenta alaturi de bunica mea. Petrecerea de lansare a fost unul dintre putinele momente in care am parasit spitalul, cu frica cumplita la gandul ca ar putea sa plece in timp ce eu nu eram acolo, dar nu a facut-o. Stia cat este de important pentru mine si a avut grija de mine si m-a asteptat.

Imi amintesc cat de mult m-au ajutat toti oamenii dragi care mi-au fost alaturi atunci. Au venit atat de multi incat si acum, cand imi amintesc, imi dau lacrimile.

Am decis sa dedic aceasa colectie bunicii mele, pe care am iubit-o enorm si cu care am avut o legatura extrem de speciala.

A trait 97 de ani, a avut o viata incredibila si m-a invatat foarte multe dintre lucrurile care m-au ajutat sa devin ceea ce sunt azi. Din acest motiv am luptat si mi-am dorit sa existe in continuare, ca o amintire vie a uneia din cele mai importante persoane din viata mea.

In ultima vreme am fost des intrebata ce se mai intampla cu hainele si tricourile, iar acum sunt fericita ca pot sa impartasesc cu voi rezultatul la care am muncit mult timp alaturi de colegii mei. Mind and Body T-shirt Collection contine mesaje noi, originale, unele motivationale, altele haioase, dar toate sustin un lucru: echilibrul si frumusetea vin din interior.

Sper sa iti placa si sa te regasesti in aceste mesaje pe care le-am conceput cu gandul la voi.

Design-ul este unul fresh, modern, dar clasic in aceleasi timp, astfel incat tu sa le poti purta cu absolut orice tinuta. Absolut toate tricourile sunt realizate din 100% bumbac organic pentru ca imi doresc ce e mai bun pentru minte, dar si pentru corp. Acest tip de bumbac nu a fost crescut cu chimicale daunatoare pielii, iar tot procesul, de la floarea de bumbac pana la tricou este unul etic si sustenabil, in care nici planeta, nici oamenii nu au de suferit.

Impreuna cu echipa mea am lucat la aceste mesaje, care sper sa va amuze si sa va dea o stare buna. Mesajele din Mind & Body Collection au fiecare cate o poveste in spate si am sa va spun doar cateva dintre cele care m-au inspirat.

Balance is my Balenciaga

Ani la rand mi-am gasit echilibrul in magazinele brandurior high-end. Cred ca nu sunt singura care facea asta. Cum ma apuca supararea, cum plecam sa imi cumpar ceva sa-mi treaca starea proasta. E adevarat ca ma bucuram, dar fix pentru cateva minute, pentru ca nu faceam decat sa umplu un gol. Acum lucrurile stau diferit. Imi gasesc echilibrul tot prin ceea ce fac, dar de data aceasta pentru corpul si sufletul meu… iar energia pe care mi-o da acest lucru dureaza mai mult de cateva minute.

I don’t think about pizza…I meditate

Bineinteles ca ma gandesc la pizza… si la prajituri… si la cartofi prajiti…si la ciocolata, daaar cu ajutorul meditatiei nu mai mananc compusiv, cum ajungeam sa fac de multe ori inainte. Mananc pizza doar atunci cand am pofta cu adevarat.

ALL you need is LESS

Am facut acest tricou pentru ca avem nevoie sa vedem acest mesaj mereu si peste tot daca s-ar putea, doar-doar sa ne opreasca din a ne dori sa avem atat de multe. Suntem atat de disperati sa cumparam, sa obtinem cat mai multe, desi nu avem cu adevarat nevoie de atatea. In realitatea, putem sa fim fericiti cu atat de putin, doar ca uneori nu prea vedem asta.

Life is as Good as Your Mindset

Gandurile noastre ne influenteaza enorm viata. Exact cum gandim la fel si traim. Daca esti o persoana negativa, care vede doar partea goala a paharului si da mereu vina pe cei din jur pentru ceea ce i se intampla, nu te astepta sa ai parte de lucruri bune prea curand. Daca iti schimbi felul in care gandesti, iti promit ca vei atrage numai lucruri frumoase in viata ta.

Pe shop.andreearaicu.ro vei mai gasi in acest moment cartea Mananca si arata bine si sesiunile de Mind and Body Coaching, dar iti promit ca daca ramai alaturi de noi te voi surprinde cu produse noi, care sper sa te ajute zi de zi sa te descoperi, sa cresti si sa te iubesti.

Foto: Alex Rosieanu