Relatiile autentice sunt cheia fericirii, dar incep intotdeauna cu intelegerea profunda a propriilor tale nevoi si dorinte

1
De Andreea Raicu
17 nov. 2023

Am citit de curand un citat pe undeva pe online care mi-a atras atentia, pentru ca reuseste sa puna in cuvinte exact ceea ce simt si eu cu privire la una dintre activitatile mele favorite, si anume timpul cu mine in fata unui jurnal sau a unui planner inteligent, care sa ma ajute sa ma conectez mai bine la planul meu emotional.

Citatul suna cam asa: “Documenting little details of your life becomes a celebration of who you are”, in traducere “Sa documentezi micile detalii ale vietii tale devine o celebrare a ceea ce esti!” Si este atat de adevarat! Nimic nu mi-a asezat gandurile si emotiile la locul lor mai eficient decat scrisul in jurnal sau lucrul cu un planner inteligent.

Nimic nu m-a adus mai aproape de ceea ce sunt decat acest timp pretios cu mine, in care mi-am dat ragaz sa ma asez usurel pe hartie. Sa devin curioasa cu privire la propria mea persoana si la ce am construit inauntrul meu de-a lungul timpului. Si asta este unul dintre motivele pentru care mi-am dorit si eu sa ofer femeilor resurse de genul acesta, care sa le ghideze in calatoria lor catre sine si care sa le ofere ocazia celebrarii propriei persoane!

Agenda 2024 pentru Relatii Autentice si Conexiune cu Sinele este exact asa ceva: un instrument extraordinar care poate transforma modul in care vedeti o parte esentiala a vietii voastre: relatiile cu cei din jur si cu voi insiva. Ele va definesc, va influenteaza calitatea vietii, dar mai ales va ajuta sa evoluati.

Stim (sper!) cu toatele ca in noi sta puterea de a linisti si de a reconforta, de a conecta oamenii din jur, de a revarsa blandete si gratie in jurul nostru, pentru ca asta este ceea ce suntem noi, femeile, in esenta: putere interioara, echilibru si iubire neconditionata!

10 lucruri pe care le-am invatat in terapie de-a lungul anilor

Problema apare atunci cand noi nu suntem conectate cu adevarat cu propria persoana, cand relatia cu noi insine este deficitara si se bazeaza pe diferite forme de abuz. Critica de sine, de exemplu, este una dintre aceste forme de abuz emotional, si din nefericire ea este sursa multora dintre problemele relationale din prezent.

Ati citit bine! Unul dintre cele mai importante aspecte ale construirii relatiilor autentice este intelegerea profunda a PROPRIILOR noastre nevoi si dorinte. De unde am putea sa le oferim celor din jur, daca propriul nostru rezervor de iubire si intelegere este complet gol? Pentru a avea relatii sanatoase si semnificative cu ceilalti, trebuie sa ne cunoastem mai intai pe noi insene. Iar noua Agenda 2024 va va indruma in aceasta calatorie de autodescoperire. Cu ajutorul ei, veti invata sa recunoasteti si sa va definiti valorile personale, sa stabiliti limite sanatoase si sa descoperiti tiparele de comportament care pot influenta relatiile voastre.

Schimbarile de lifestyle pe care le-am facut pentru a-mi imbunatati memoria si concentrarea

Agenda 2024, dedicata Relatiilor Autentice si Conexiunii cu Sinele, este plina de informatii detaliate, provocari zilnice, exercitii de dezvoltare personala si spatiu pentru reflectie profunda. Daca alegi sa o incluzi in rutina ta zilnica, te va ghida pas cu pas in procesul de construire a relatiilor autentice si a unei conexiuni profunde cu tine insati. Vei gasi sfaturi si metode despre cum sa dezvolti empatie, cum sa comunici eficient si cum sa cultivi acele relatii care sa te faca sa te simti in siguranta si sa reziste testului timpului.

Fie ca esti intr-o relatie de lunga durata, in cautarea unei relatii sau doresti sa iti imbunatatesti relatiile cu familia si prietenii, sau pur si simplu sa dezvolti o relatie sanatoasa cu tine insati, Agenda 2024 este ghidul perfect pentru tine. Asa ca, daca anul 2024 este cel in care te-ai hotarat sa investesti in relatiile tale, te invit sa descoperi aceasta minunata resursa care te va insoti in calatoria ta de autodescoperire si crestere personala.

46 de lectii pe care le-am invatat in 46 de ani

Agenda 2024 este o invitatie la curaj, la curiozitate si la deschidere. Catre o cunoastere mai profunda a ta si a felului in care te manifesti in relatiile cu cei din jur. Ce spui, accepti provocarea mea?

Te imbratisez,

Andreea