Rujurile nude pe care le port zi de zi

1
De Andreea Raicu
8 feb. 2019

Iubesc rujurile nude, pentru versatiliatatea lor si pentru efectul senzual pe care il creeaza. In timp ce rujul rosu va fi mereu in inima mea, ador nuantele neutre in zilele in care vreau sa obtin usor un look sexy!

Nu mai e nevoie sa-ti spun cat de mult imi place sa port rujul rosu, am scris chiar si un articol intreg despre cele pe care le folosesc cel mai des.

Rujurile rosii pe care le port cel mai des

Insa acesta poate fi destul de pretentios, greu de aplicat atunci cand esti pe fuga, mai ales daca vorbim despre rujurile lichide mate (cele pe care eu le prefer!), si nu merg chiar cu orice machiaj.

In plus, eu am buze destul de voluminoase si am zile in care mi se pare ca nuantele puternice sunt pur si simplu „prea mult”. In functie de locul in care merg si de cumma imbrac, ele iti pot schimba intregul look, insa atunci cand vreau sa obtin un ceva diferit, prefer o zona total opusa: rujurile nude.

Ce femeie nu adora nuantele nude? Acestea sunt usor de purtat, le poti aplica si fara oglinda, in masina sau oriunde esti, merg cu absolut orice tinuta, orice machiaj, sunt perfecte pentru zilele in care mergi la serviciu, dar si pentru o intalnire. Asa cum iti spuneam, iti dau un aer senzual foarte subtil, care mie imi place la nebunie.

Un alt motiv pentru care ador rujurile nude este faptul ca imi place sa pun accentul pe ochi.

Fondurile de ten pe care le folosesc cel mai des

Iar rujurile nude arata foarte bine cu ochi accentuati, conferindu-le parca si mai multa expresivitate, dar si un aspect odihnit.

Folosesc atat de multe variante, incat mi-ar trebui mult spatiu si timp sa vorbesc despre toate, asa ca o sa-ti las mai jos doar cateva dintre preferatele mele, pentru ca pe acestea le folosesc in fiecare zi. Imi plac rujurile nude in toate texturile: mate, cremoase sau chiar glossy!

1. Ecooking Lip Balm

Ecooking lip balm, 37,60 lei la Douglas

OK, o sa trisez putin, pentru ca acesta nu este un ruj, ci un balsam de buze, insa este nude in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca iti invaluie buzele intr-o transparenta glossy, care confera luminozitate si volum buzelor. Il folosesc in fiecare zi, chiar si sub rujuri, pentru ca e un tratament regal pentru buze: le lasa hidratate, pline de sanatate, datorita ingredientelor raw, 100% naturale. A, si contine ulei de migdale si de argan!

2. By Terry Hyaluronic Sheer Nude

By Terry Hyaluronic Sheer Nude, nuanta Sheer Glow 4, 32 euro pe www.net-a-porter.com

Este un ruj deosebit de lejer si hranitor, pentru ca este infuzat cu acid hialuronic care hidrateaza si „umple” buzele, astfel incat sa dispara acele cute inestetice. Imi place ca il pot aplica fara oglinda, pentru ca are o textura sheer, oferind doar o culoare subtila, ultra feminina.

3. L’Oreal Paris Color Riche Shine

L’Oreal Paris Color Riche Shine, 39 lei, Notino.ro

Daca iti doresti o varianta mai accesibila decat By Terry, sa stii ca eu il folosesc adesea si pe acesta de la L’Oreal. Are o textura foarte asemanatoare. Este glossy, hidratant, si se potriveste oricarui tip de machiaj. Imi simt buzele hidratate de fiecare data cand il folosesc si il aplic la fel de usor precum un balsam de buze. Imi place efectul senzual pe care il confera buzelor!

4. L’Oreal Paris Infaillible Les Chocolats

L’Oreal Paris Infaillible Les Chocolats, nuanta 844 Sweet Tooth, 39 lei, Notino.ro

Cred ca ai observat ca rujul rosu din colectia Les Chocolats de la L’Oreal este preferatul meu (nuanta se numeste Tasty Ruby), insa imi place sa folosesc texturile mate si in ceea ce priveste nuantele nude, mai ales ca aceasta varianta dureaza la infinit. Iti va fi destul de greu sa-l dai jos – iti recomand un demachiant bifazic pentru asta – si va trebui sa ai buzele foarte hidratate atunci cand il folosesti. A, si miroase a ciocolata!

5. Lancôme Juicy Tubes

Lancôme Juicy Tubes nuanta Raspberry Sorbet, 103 lei la Sephora

Le ador, pur si simplu! Cel mai des folosesc aceasta nuanta nude, insa imi plac aproape toate. Arata ca strugurelele pe care le foloseam pe vremuri si miros divin. Imi place stralucirea cu care imi imbraca buzele, arata atat de sexy si apetisant. Sunt ca niste bomboane ultra glossy!

6. Tom Ford Lip Color Lipstick

Tom Ford Lip Colour, nuanta 23 Bare Peach, 254 lei la Sephora

Il port destul de des pe acesta, mai ales la evenimente, atunci cand am un machiaj al ochilor mai elaborat. Are o subtila nuanta de piersica ce il face sa arate atat de feminin, si imi pune in valoare culoarea ochilor. Textura este cremoasa, iar aspectul final este satinat, reflecta lumina. M-a intrigat si lista de ingrediente: contine, printre altele, extract de seminte de soia, unt murumuru brazilian si ulei de musetel.

8 rezolutii de frumusete pe care mi le-am setat pentru 2019

Foto: Alex Rosieanu