Te astept in showroom-ul AMALIN, pe 15 si 16 decembrie, sa alegem impreuna cadourile de Craciun!

1
De Andreea Raicu
14 dec. 2023

A venit din nou una dintre perioadele mele preferate ale anului!

Ti-am povestit de curand cat de mult iubesc Craciunul si ce inseamna pentru mine aceasta sarbatoare minunata. Si o voi face iar, pentru ca as vrea sa simti si tu acelasi entuziasm, in cazul in care nu l-ai gasit niciodata sau poate ca l-ai pierdut de-a lungul anilor.

Adevarul este ca nu e tocmai greu sa-ti pierzi dragostea pentru sarbatori. Traim permanent sub presiunea cronometrului: totul trebuie facut cat mai repede, aici si acum (chiar ieri, daca s-ar putea…), lista responsabilitatilor creste de la o zi la alta si ne este teama sa nu dezamagim, atat pe noi insene, cat si pe ceilalti. Iar toate acestea sunt amplificate de zeci de ori in preajma sarbatorilor. Astfel ca poti ajunge cu usurinta sa te simti coplesita si sa-ti doresti ca totul sa treaca rapid, ca sa scapi de aceasta presiune chinuitoare.

Opreste-te si citeste pana la final. Stii ce este rusinea si cat de mult iti afecteaza viata?

La fel ca in oricare alt moment din viata, ne este mai usor sa ne concentram pe ce nu merge bine, pe ceea ce ne supara sau ne provoaca anxietate. De aceea m-am gandit sa-ti propun un exercitiu: petrece sarbatorile din acest an in recunostinta. Fa-ti misiunea de a observa constient toate acele lucruri pentru care te bucuri, pentru care trebuie sa fii recunoscatoare, toti acei oameni care inseamna totul pentru tine si toate acele gesturi care iti umplu inima de caldura si fericire.

Crede-ma, odata ce faci asta, intreaga ta perspectiva se va schimba. Da, responsabilitatile raman in continuare acolo si trebuie sa te ocupi de ele, fie ca ai petreceri de organizat, cadouri de cumparat, mese de pregatit si multe altele. Insa le vei duce la bun sfarsit cu un zambet atat pe chip, cat si in suflet.

Ti-am pregatit 12 zile pline de cadouri si surprize in showroom-ul AMALIN!

Si pentru ca imi doresc sa-ti fac misiunea mai usoara, vineri, 15 decembrie, si sambata, 16 decembrie, te astept cu drag in showroom-ul AMALIN, din strada Paris 7A, sa alegem impreuna cadourile pentru persoanele importante din viata ta. Ne vom rasfata cu turta dulce de la Grace Couture Cakes si ciocolata calda de la cafeneaua AM PM, in atmosfera relaxanta din showroom.

Ador sa ofer cadouri, asa ca vei primi la randul tau un cadou la orice comanda din showroom. Suntem in plin calendar advent AMALIN si sunt convinsa ca vei fi incantata de surpriza fiecarei zile!

Cadoul zilei de vineri, 15 decembrie, este un Voucher ELOS de 25% reducere la un tratament la alegere + consultatie antiaging gratuita, iar cadoul de sambata, 16 decembrie, este un Voucher Soho House of Beauty cu 20% reducere la tratamente de estetica faciala/corporala + salon. Vei primi un voucher la orice comanda in showroom.

Te astept cu drag in orele de program ale showroom-ului AMALIN – vineri de la 10:00 la 19:00 si sambata de la 11:00 la 16:00 – sa simtim impreuna magia sarbatorilor si bucuria de a alege cadouri minunate pentru cei dragi!

Te imbratisez,
Andreea