4 lucruri care dovedesc ca daca vrei sa fii iubita, trebuie sa iubesti

1
De Cristina Tudor
29 dec. 2022

Pentru a primi dragoste, este nevoie de munca din partea ta. Daca vrei sa fii iubita, trebuie sa iti deschizi inima si sa iubesti cum stii tu mai frumos, mai intens, mai profund, mai sincer, mai curat.

De fiecare data cand arati iubire, primesti dragoste la schimb (chiar daca uneori nu o observi imediat).

In ciuda a tot ceea ce se intampla, tu trebuie sa oferi intotdeauna dragoste. Si, chiar si atunci cand este greu, sa iti arati dragostea este esential pentru a experimenta sentimente frumoase in viata viata. Asadar, darama toate barierele pe care le-ai ridicat in jurul inimii tale si ofera-i sufletului tau libertatea de a se indragosti. Cand vei face aceste lucruri, vei primi dragostea pe care o doresti si, cel mai important, pe care o meriti.

Iata 4 lucruri care dovedesc ca trebuie sa oferi dragoste pentru a primi dragoste:

1. Te simti cel mai iubit om din lume doar atunci cand oferi iubire

Gandeste-te la momentele in care ai simtit ca esti cea mai iubita. Cel mai probabil, in situatiile in care ai simtit aceste emotii extreme si tu, la randul tau, ai oferit dragoste.

Daca simti ca iti lipseste dragostea fizica, afectiunea, incearca sa o oferi mai intai: saruta-ti partenerul, tine-l de mana, imbratiseaza-l lung. Nu te astepta ca el sa iti raspunda cu aceeasi moneda imediat, insa fa aceste lucruri cat mai des si vei vedea schimbari in timp.

2. Descoperi ca te iubesti mai mult pe tine insati atunci cand le oferi iubire oamenilor din jurul tau

Unii oameni aleg sa pastreze iubirea doar pentru ei insisi, insa nu se iubesc pe deplin facand asta. Cand daruiesti iubire primesti mult mai mult in schimb si, in acelasi timp, ajungi sa te iubesti pe tine mai mult.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: unsplash.com