Cauti iubirea adevarata? 5 intrebari care te vor ajuta sa o gasesti

iubirea adevarata
1
De Cristina Tudor
6 aug. 2021

Toti cautam iubirea, chiar si atunci cand nu stim ce este, ca o nevoie interioara ce striga in fiecare dintre noi.

Dar este posibil ca adesea sa cautam ceea ce credem ca dorim si nu ceea ce ni se potriveste cu adevarat. Iata cateva intrebari ale caror raspunsuri vor ridica ceata din viata noastra si vor activa legea atractiei, aducandu-ne iubirea in cale.

Cine sunt eu?

Atunci cand cautam in noi, descoperim si nevoile noastre. Identificarea identitatii si unicitatii, a ceea ce iubim, a ceea ce dorim sa facem in viitor, a ceea ce imbratisam in vietile noastre si ce dorim sa dam la o parte, identificarea stilului personal – toate acestea ne ajuta sa ne descoperim, sa devenim mai echilibrati, sa dam mastile jos si sa stim mai bine ce cautam in viata.

Atunci cand suntem sinceri si autentici, atragem in jurul nostru si persoane care vad in noi valorile cautate (si nu in mastile pe care uneori le purtam), avand astfel ocazia sa intalnim mai des oameni cu care rezonam.

Ce cred ca ma face fericita si ce m-a facut cu adevarat fericita?

Uneori, exista o diferenta intre ceea ce credem ca ne face fericiti si ceea ce ne aduce cu adevarat bucuria interioara si multumirea.

Ia o coala alba, imparte-o in doua coloane tragand o linie verticala cu pixul, iar intr-o parte noteaza din trecutul tau ce anume te-a facut sa te simti fericita, din copilarie si pana astazi. In a doua coloana, completeaza ce crezi ca te-ar face fericita in viitor. Poti ramane surprinsa descoperind ca unele pareri din a doua coloana… le pui acum sub semnul intrebarii.

Care este modelul meu de iubire?

Poate chiar ai trait o relatie de iubire adevarata, indiferent de cum v-a schimbat apoi viata ca parteneri. Ori ai urmarit un film, ai citit o carte sau ai avut prieteni pe care, fara sa iti dai seama, ii consederi un model al unei relatii de dragoste implinite.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com