4 semne peste care sa nu treci niciodata cu vederea la prima intalnire

1
De Mia Nicolescu
2 iun. 2022

Lasa-te condusa de inima, dar nu pierde din vedere micile detalii care fac diferenta inca de la prima intalnire.

Jocul si tachinarea de la inceputul unei relatii sunt incitante, dar si foarte frustrante daca partenerul este cel nepotrivit. In mod ideal, iti poti da seama inca de la prima intalnire daca intre voi exista potrivire si puteti forma un cuplu.

Ce nu vor zodiile sa faci la prima intalnire

Iata cele 4 semne peste care sa nu treci niciodata cu vederea la prima intalnire:

ARE O ATITUDINE NEPOTRIVTA

Fii atenta la cum ti se adreseaza si cum se comporta in preajma ta. Chiar daca la o prima intalnire cu totii ne straduim sa dam ce avem mai bun in noi, unora le mai scapa mici detalii.

Daca potentialul tau partener nu iti respecta limitele la prima intalnire, cel mai probabil nu va tine cont de nevoile tale pentru a obtine ce isi doreste. Nici acum, nici mai tarziu. In plus, ar trebui sa fii atenta daca acesta isi schimba rapid dispozitia si de la incantare ajunge usor sa se simte inconfortabil. Ah… si sa nu incerce sa para superior sau sa te domine (da, se poate si de la prima intalnire).

DA PREA MULT DIN CASA

Daca barbatul cu care te afli la intalnire iti spune prea multe lucruri personale de la inceput, ar putea fi un semn ca este instabil emotional. Nu este ok sa iti vorbeasca despre traumele din copilarie, nici despre problemele dintre parintii lui. Nu din prima seara, cum e o vorba, dar se aplica si in acest context. De asemenea, nici daca este o persoana care ii critica foarte mult pe ceilalti nu este in regula. Chiar daca vorbeste despre oamenii pe care tu nu ii cunosti, tine cont de faptul ca la fel ar putea sa procedeze pe viitor si in cazul tau si al apropiatilor tai.

La polul opus, este barbatul gata sa iti faca in orice pe plac. Persoanele extrem de agreabile sufera adesea de stima de sine scazuta. Nimeni nu este perfect, dar poti alege ce defecte esti dispusa sa accepti inainte de a fi de acord cu o a doua intalnire.

Cum iti dai seama ca cineva te minte, potrivit unui expert in limbajul corpului

SE DECIDE CU DIFICULTATE

A durat ceva timp sa ajungeti la prima intalnire, motivul fiind acela ca el s-a urnit destul de greu. I-a fost greu sa se decida asupra momentului potrivit. Apoi nu a stiut ce local sa aleaga. Pana intr-un final, cand tu ai fost cea care a luat atitudine si a stabilit totul. El a rasuflat usurat.

Ei bine, esti dispusa sa traiesti alaturi de un astfel de barbat pe o perioada mai lunga de timp? Oare nu o sa obosesti sa iei tu mereu deciziile si sa planifici totul? Faptul ca nu isi exprima parerea si nu ia niciodata o decizie poate indica urmatoarele: nu are incredere in el si in alegerile pe care le-ar putea face, nu ii pasa daca mergeti sau nu undeva, este mult prea comod ca sa se “streseze” cu asa ceva.

ITI PUNE PREA MULTE INTREBARI

Intalnirile fata in fata sunt extrem de benefice pentru cunoastere. Prin mesaje si conversatii online, toti spunem vrute si nevrute si ne potrivim. Adevaratul test se da fata in fata.

Efectele meditatiei Sahaja Yoga asupra creierului: stimuleaza puterea de concentrare si autocontrolul

Daca intalnirea voastra se desfasoara sub forma unui interviu, unde tu pui intrebarile si el raspunde, nu este bine. Nici daca el pune intrebarile si ajungi sa vorbesti doar despre tine nu este bine. In prima situatie, se poate intelege ca tipul este timid sau introvertit si doar intrebat vorbeste, astfel nu are curaj. In a doua situatie, ar putea lasa de inteles ca este destul de rezervat cand vine vorba de viata persoanala si nu doreste inca sa iti ofere prea multe detalii. Oare de ce?

In mod firesc, conversatia de la prima intalnire ar trebui sa va ajute sa descoperiti pasiuni si alte puncte comune, sa vorbiti in egala masura si sa va bucurati de ce descoperiti. Si la final, dar nu in ultimul rand, pentru ca este la fel de important, fii foarte atenta la limbajul corpului. Stii ca poate da de gol un om in multe privinte.

Foto: depositphotos.com