7 motive reale pentru care o femeie refuza o a doua intalnire

1
De Alice Papuc
21 feb. 2023

Exista diverse motive pentru care o femeie va refuza o a doua intalnire. Descopera care sunt cele mai mari greseli pe care le poti face la prima intalnire!

Prima impresie conteaza, mai ales atunci cand vorbim despre o intalnire romantica. In functie de cum a decurs intalnirea, exista cateva motive specifice pentru care o femeie nu isi va mai dori sa iasa la o a doua intalnire cu un barbat. Iata care sunt acestea!

Consumul ridicat de alcool

Un consum ridicat de alcool o poate face pe o femeie sa se gandeasca de doua ori inainte sa spuna “da” pentru o a doua intalnire. Nu este nicio problema daca un barbat alege sa consume 2 pahare de vin, in timp ce conversatia este interesanta si cei doi parteneri se simt bine.

Insa daca barbatul nu isi cunoaste limita, iar efectele de la alcool sunt extrem de vizibile asupra comportamentului sau, femeia s-ar putea sa nu se mai simta tocmai confortabil.

Felul in care barbatul vorbeste despre fosta iubita

In primul rand, nicio femeie nu isi doreste sa iasa cu un barbat care inca este indragostit de fosta iubita. Fiecare partener trebuie intai sa treaca peste relatia anterioara, sa se vindece si apoi sa se gandeasca din nou la intalniri.

In al doilea rand, s-ar putea ca o femeie sa nu isi mai doreasca sa iasa cu un barbat daca acesta isi jigneste fosta iubita.

Lipsa bunelor maniere

Exista anumite reguli de bun simt pe care ambii parteneri trebuie sa le respecte. Ok, nu facem referire la o conduita demna de familia regala, dar pentru ca o femeie sa isi doreasca sa iasa la inca o intalnire, trebuie sa vada ca partenerul este un om respectuos si ca isi doreste sa se implice.

Femeile din familia regala trebuie sa respecte aceasta regula de eticheta stricta

Felul in care partenerul se poarta cu personalul de la restaurant

In acelasi sens, felul in care partenerul se poarta cu personalul de la restaurant este un lucru extrem de important. Este posibil ca o femeie sa nu isi mai doreasca sa iasa cu cineva care s-a adresat nepoliticos persoanei care servea la masa.

Lipsa de chimie

Atunci cand intre doi oameni nu exista nicio chimie, atunci cand conversatia nu este deloc fluida, atunci cand acestea nu stiu ce sa faca sa treaca timpul mai repede, este clar ca o a doua intalnire ar fi total lipsita de sens.

3 aspecte pentru care oamenii te judeca atunci cand te cunosc pentru prima data

Folosirea telefonului mobil

Nu este nimeni absurd: atunci cand unul dintre parteneri are o urgenta, este normal sa raspunda la telefon. Insa altfel stau lucrurile atunci cand unul din parteneri alege sa petreaca timpul pe TikTok. O femeie isi doreste sa iasa la o intalnire cu un barbat alaturi de care sa poata discuta, un barbat care isi doreste sa o cunoasca.

Declaratii despre situatia materiala

Atunci cand o femeie iese la o intalnire, isi doreste sa il cunoasca pe omul care sta in fata ei: povestea lui de viata, cine este, ce ii place. Unii barbati isi doresc atat de mult sa impresioneze cu situatia materiala, incat pun femeia pe fuga.

Foto: depositphotos.com