4 trucuri simple pentru a cuceri persoana de care iti place

1
De Cristina Tudor
29 aug. 2019

Iata care sunt trucurile pe care ar trebui sa le stii daca vrei sa cuceresti persoana de care iti place.

Psihologii sunt de parere ca exista cateva trucuri care te pot ajuta sa te faci placuta intr-un cerc de oameni. Atractia nu este o alegere. Prin urmare, poti influenta modul in care o persoana sa fie atrasa de tine daca stii ce metode sa folosesti.
Iata care sunt trucurile pe care ar trebui sa le stii daca vrei sa cuceresti persoana de care iti place:

1. Ajut-o sa te asocieze cu emotii pozitive

Acest truc simplu este foarte puternic. Cand te gandesti la cineva, adesea ai o emotie implicita atasata de aceasta persoana, ca o culoare.

Poti folosi acest lucru in favoarea ta, creand o culoare frumoasa si pozitiva asociata cu tine. Pentru a crea o emotie pozitiva asociata cu tine in mintea sa, mai intai trebuie sa evoci aceasta emotie in interiorul sau.

Cea mai buna emotie este placerea, a doua este fericirea. Cand esti cu persoana de care iti place, ajut-o sa se simta placuta sau chiar fericita.

2. Priveste persoana fix in ochi

Cand privesti pe cineva direct in ochi, ii spui subconstient ca esti deschisa sa ii primesti afectiunea. Acest lucru ajunge direct la inima lui, care te vede ca un potential partener.
De asemenea, privind pe cineva direct in ochi arata incredere si sinceritate.

3. Spune-i numele cat mai des cu putinta

Cand cineva aude propriul nume, se simte mai important. Mai mult, psihologii spun ca acest lucru ajuta la validarea propriei realitati si il ajuta sa se simta atras de persoana care ii vorbeste.
Acest truc este usor legat de parintii nostri, de viata de familie. Cand crestem, oamenii pe care ii iubim cel mai mult sunt parintii nostri – ei sunt primi care ne striga pe nume.

Atunci cand auzi ca cineva te striga pe nume, mintea ta asociaza automat emotiile familiaritatii, prieteniei si bunatatii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com