5 pasi spre fericire care te duc pe drumul cel bun

1
De Cristina Tudor
19 mai 2018

In prezent, toata lumea incearca sa se adapteze cat mai favorabil vremurilor pe care le traim. Unii reusesc pe deplin. Pentru cei care au nevoie de ajutor, le recomand acesti pasi spre fericire!

In incercarea de a bifa cat mai multe activitati importante pentru noi si cei dragi, uitam sa fim recunoscatori si, de ce nu, fericiti. Urmeaza acesti pasi spre fericire si traieste-ti viata la adevaratul ei potential!

Fa miscare

Nu conteaza ce alegi, important este sa practici o forma de miscare. Poti opta pentru yoga sau pentru plimbari in parc, de exemplu, deoarece ambele activitati aduc beneficii sanatatii. Petrecem prea mult timp in spatiu inchis, asa ca avem nevoie de aer proaspat si sa ne miscam trupul mai mult.

Pasi spre fericire – Nu-ti mai face griji de ce zice lumea!

Mereu vor fi oameni care vor avea impresia ca au de castigat capital de imagine daca submineaza autoritatea cuiva. Nu le permite sa te afecteze in niciun aspect al vietii! Multi iti vor spune ca nu iti poti urma visele pentru ca ei insisi nu le pot urma pe ale lor. Ai incredere in fortele tale, in deciziile tale si nu te lasa influentata, mai ales daca asta inseamna sa renunti la dorintele tale.

Petrece mai mult timp cu cei dragi

Suna dur, dar nimeni, pe patul de moarte, nu spune ca isi doreste sa fi petrecut mai mult timp la job. Majoritatea regreta ca nu au stat mai mult in compania familiei, a prietenilor, a celor dragi. Toti rememoreaza momentele placute traite si isi doresc sa fi fost mai multe. Petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, amintirile frumoase fac parte din bogatia noastra, a tuturor.

Urmeaza-ti visele

Cei mai fericiti oameni sunt aceia care fac lucruri in viata care le fac placere. Chiar si locul de munca trebuie ales in functie de pasiuni. Jobul ne ocupa mult timp din zi, asa ca este obligatoriu sa-l alegem astfel incat sa ne aduca multumire sufleteasca. Este foarte important si pentru minte sa facem ceea ce ne place. Opteaza pentru joburi care-ti stimuleaza creativitatea sau care te ajuta sa fii mai organizata, mai eficienta si in viata de zi cu zi. In orice caz, fereste-te sa faci ceva cu care nu rezonezi! Randamentul ti se va reduce in timp, iar starea de spirit va avea de suferit daca alegi sa faci ceva in care nu crezi.

Pasi spre fericire – Fii recunoscatoare!

Incheie ziua notandu-ti in agenda cel putin un lucru de care esti recunoscatoare. Sunt o multime de activitati efectuate in fiecare zi, asa ca o sa ai de unde alege. Daca ai mai multe variante si iti permite timpul, trece-le pe toate. Vei strange multe motive de multumire. In zilele cu nori, citeste-le si o sa vezi cum ti se insenineaza ziua.

Foto: Instagram – Julia Mateian