7 lucruri pe care sa incepi sa ti le spui in momentele grele

1
De Cristina Tudor
3 oct. 2022

Ai grija de tine. Ai grija de mintea ta si de gandurile tale. Ai grija la modul in care vorbesti cu tine. Nu permite negativitatii sa iti diminueze puterea ce se afla in tine.

Cand te simti descurajata si nu ai puterea sa faci un pas in fata, reflecta putin la mantrele simple de mai jos. Alege una care este relevanta pentru situatia in care te afli si spune-o de fiecare data cand simti nevoia.

1. Imi permit sa o iau de la capat. Imi permit sa fac greseli. Imi permit sa fiu om. Acesta este un nou capitol al vietii mele si invat ceva nou cu fiecare pas pe care il fac.

2. Nu mai fug de nimeni si de nimic. Fac un pas in spate si ma linistesc. Accept momentul prezent si invat sa traiesc aici si acum. Sunt unde trebuie sa fiu si asta este tot ce conteaza. Fiecare pas si fiecare experienta sunt necesare pentru cresterea mea.

3. Ma folosesc de dezamagirea pe care o simte sufletul meu si de frustarea din inima mea pentru a ma motiva… si nu pentru a ma enerva. Eu detin controlul asupra modului in care reactionez la ceea ce mi se intampla.

4. Promit sa ma concentrez numai si numai pe mine. Nu imi compar progresul cu al altor oamenii. Fiecare are propria poveste, propriul drum, propriul destin. Ma focusez pe pasul pe care trebuie sa il fac si profit la maxim de el.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com