7 semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste

1
De Cristina Tudor
30 iul. 2021

Daca esti implicata in ceea ce pare a fi o relatie serioasa, dar ai unele dubii cu privire la sentimentele partenerului, iata aici 7 semne ale unei iubiri false care iti vor deschide ochii!

Daca tu spui „Te iubesc”, iar raspunsul partenerului tau este „Multumesc” sau recurge la tacere absoluta, vei simti ca lumea ta se prabuseste. Credeai ca e o relatie adevarata, nu?

Acum, incepi sa te intrebi daca el este la fel de sincer si deschis cu tine pe cat ai crezut ca este. Dar, incapacitatea lui de a se deschide cu privire la ceea ce simte iti provoaca o multime de ganduri si banuieli.

Iata 7 semne subtile ca partenerul tau se preface ca te iubeste:

Isi marturiseste dragostea mai mult pe retelele de socializare si in fata prietenilor decat in privat

Postarea multor fotografii pe Instagram care prezinta ceea ce pare un cuplu grozav este un semn serios de nesiguranta. In plus, daca partenerul tau este simpatic si atent cu tine doar atunci cand sunteti cu prietenii, atunci ar trebui sa fie un semnal de alarma. Afectiunea lui nu ar trebui sa inceteze cand sunteti singuri acasa. Deci, daca gesturile lui iubitoare inceteaza si tacerea incepe in spatele usilor inchise, atunci partenerului tau ii place sa organizeze un spectacol de afectiune pentru ca societatea sa il vada.

Este foarte posibil ca partenerul tau sa-si masoare fericirea in functie de nivelul de succes pe care il are relatia voastra. Deci, daca oamenii comenteaza online ce cuplu minunat sunteti, acest lucru se traduce in fericire pentru el. Si el crede ca relatia voastra este una reusita atat timp cat prezenta ei onsine este perceputa pozitiv.

Conversatiile voastre sunt foarte anoste si seci

O relatie sanatoasa si profunda necesita ca ambii parteneri sa fie deschisi sa vorbeasca despre ei insisi si despre lumea din jur. Cu toate acestea, partenerul tau nu initiaza o conversatie decat daca are nevoie de ceva de la tine. Si, chiar si atunci cand incerci sa o initiezi tu, acesta pare complet neinteresat de ceea ce spui. Nu exista nicio fluiditate sau progres in discutiile voastre si subiectele pe care le atingi sunt super plictisitoare si scurte.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Unsplash.com