8 motive pentru a-ti asculta inima

1
De Cristina Tudor
8 sept. 2018

Atunci cand ne urmam inima, viata curge. Pentru ca doar atunci nu exista seminte de indoiala iar vorba, gandul si fapta ne sunt in armonie. Iata alte opt motive pentru a-ti asculta inima.

1. Incepi sa inveti noi lucruri interesante si iti descoperi noi pasiuni

In sfarsit, capeti curajul sa faci acele lucruri pe care ti-ai dorit intotdeauna sa le facei insa ai gasit pretexte sa le eviti. Poate fi vorba de a te inscrie la un curs de pictura sau a pleca intr-o calatorie intr-o tara indepartata.

2. Te eliberezi de trecut

Privesti din ce in ce mai putin in urma, esti in prezent si ai incredere in viitor. Renunti la lucrurile care nu iti mai servesc pentru a face loc unor lucruri pe care inima ta le cere.

3. Renunti la tot ceea ce este toxic in viata ta

Calea iubirii spala orice toxicitate din viata ta. Obiceiurile toxice devin mai usor de eliminat si oamenii toxici incep sa te evite brusc deoarece stralucirea inimii tale este prea puternica pentru niste ochi obisnuti cu intunericul.

4. Intalnesti noi oameni care rezoneaza cu adevarul tau

Pe masura ce iti urmezi adevarul si il exprimi prin actiunile tale, oamenii care rezoneaza la acelasi nivel vor fi atrasi catre tine. Ei vor veni de nicaieri si vor deveni prietenii si suporterii tai care te vor ajuta in calatoria voastra.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com