De ce a doua dragoste este cea adevarata

1
De Daniela Mitran
26 mart. 2020

Ai cautat iubirea mult timp. Ai indurat, ai sperat si ai suferit. Ai crezut ca intreaga ta lume s-a risipit odata cu plecarea lui si ai avut nevoie de timp sa iti recapeti puterile. Iar viata iti zambeste din nou!

A doua dragoste este cea adevarata! Te invata sa fii matura, iti permite sa fii tu insati. Este ceea ce iti lipsea cel mai mult si este ceea ce iti ofera cea mai mare putere.

Stii ca iubirea face cu adevarat parte din viata ta in momentul in care traiesti a doua dragoste. Pentru ca este perioada cea mai frumoasa din viata ta si pentru ca reprezinta inceputul a tot ceea ce este mai minunat, mai demn si mai curat.

De ce a doua dragoste este cea adevarata

Esti pregatita sa iti traiesti cu adevarat emotiile?

Iata de ce a doua dragoste este cea adevarata:

A doua dragoste te invata sa iubesti din nou

Odata ce ai suferit dupa o despartire, iti este greu sa fii din nou tu insati. Iti este greu sa oferi o noua sansa iubirii si crezi ca totul s-a terminat acolo, la acel ADIO. A doua dragoste te invata sa iubesti din nou. Iti da putere si te ajuta sa te ridici din locul in care ai cazut. Iti da aripi si iti da curaj sa iti deschizi din nou inima.

Iti da speranta

Crezi in basme si in finaluri fericite? Nu inceta sa tii strans acest vis si sa crezi ca toate acele imagini frumoase pe care le vezi in imaginatia ta sunt cat se poate de reale. O noua dragoste iti da din nou speranta. O noua dragoste iti dovedeste ca tot ceea ce e mai frumos era deja acolo. Acum esti pregatita sa deschizi usa catre aceasta lume si sa te bucuri de viata.

Iti da curaj

Odata ce ai trecut peste o deceptie foarte mare, fii convinsa ca nimic nu te mai poate pune la pamant. A doua iubire iti da curaj, iti da incredere si te determina sa faci foarte multe lucruri noi. Incet, incet te redescoperi si incepi sa te bucuri tot mai mult de frumusetea vietii.

Te ajuta sa crezi ca exista momentul potrivit

Te-ai intrebat de multe ori de ce lucrurile nu au mers atunci cand ti-ai dorit cel mai mult? De ce el, cel pe care il iubeai tot mai mult, te-a ranit? Viata iti aduce in cale foarte multe obstacole. Daca treci peste ele, vei descoperi lucruri mult mai frumoase. Ai suferit, stiu. O inima ranita este dureroasa si greu de vindecat. Insa este momentul sa ridici fruntea, sa zambesti si sa stii ca totul s-a intamplat cu un scop. Acum iubesti! 🙂

Viata ta a capatat sens

Povestea pe care o traiesti nu mai este doar in plan imaginar. Relatia in care te afli nu mai este toxica. Totul este minunat. Totul este asa cum ti-ai dorit. Ai intalnit un EL matur, un barbat care te poate ocroti si care iti ofera intelegere. L-ai intalnit la momentul oportun, acum ca si tu esti pregatita sa apreciezi aceste calitati.

Foto: Yoann Boyer/Unsplash