Activitati romantice pentru tine si partenerul tau, perfecte pentru zilele monotone

1
De Daniela Mitran
27 mai 2020

Viata de cuplu nu este mereu roz. Din exterior totul poate sa para perfect, insa unele zile se pot transforma intr-un adevarat calvar. Rutina se poate instala foarte usor, iar romantismul dispare incet, incet.

Cu cat trec mai repede anii, cu atat dragostea pare sa nu mai fie la fel. De vina poate fi obisnuinta sau… lipsa de imaginatie. Si pentru ca zilele pot deveni repede monotone, mai ales in aceasta perioada de pandemie, te invit sa descoperi cateva activitati romantice pentru tine si partenerul tau.

Timpul poate fi aliatul vostru, indiferent cum alegeti sa il petreceti!

Vizionati un serial impreuna

Obisnuiati sa mergeti deseori la film atunci cand relatia voastra era la inceput? De ce sa nu retraiti unele momente? Aduceti sala de cinema chiar la voi acasa si vizionati impreuna un serial preferat. Poate fi un serial vechi sau poate fi un serial in trend, pe care toata lumea il urmareste. Indiferent ce gen este sau cat este de vechi, este important sa alocati timp pentru a-l viziona impreuna si, de ce nu, pentru a discuta despre ceea ce v-a placut cel mai mult.

Retraiti primele intalniri

Trecutul este mereu lasat in urma, pentru ca trebuie sa ne bucuram de prezent. Insa cum ramane cu momentele cele mai frumoase? Sunt sigura ca ele nu pot fi uitate asa usor, motiv pentru care puteti incerca sa retraiti primele intalniri. Vorbiti deschis despre cum v-ati cunoscut, despre primele interactiuni, despre prima intalnire si despre emotiile pe care le-ati avut cand v-ati cunoscut. Toate aceste retrairi va vor face sa va simtiti bine impreuna.

Faceti-va un nou hobby

Hobby-urile necesita timp, dedicare si pasiune si cu siguranta orice activitate poate fi mult mai placuta atunci cand este facuta in doi. Incercati sa descoperiti ce va place cel mai mult si dedicati mai mult timp unei activitati. Puteti explora lumea artistica, a fotografiei sau puteti experimenta noi retete. Orice activitate care va cere mai multa implicare si atentie va fi mai mult ca sigur o buna modalitate de a alunga monotonia.

Explorati-va sexualitatea

Foarte multe cupluri nu vorbesc deschis despre sexualitatea lor. Unele subiecte sunt ignorate sau sunt considerate exagerate, motiv pentru care tensiunea se poate instala usor in orice relatie. Din pacate, pe masura ce anii trec, sexul devine mai putin important. Activitatile zilnice reduc considerabil deschiderea pentru noptile pasionale, iar uneori stresul cotidian alunga orice dorinta de a petrece mai mult timp de calitate. Asadar, daca in relatia voastra s-a instalat monotonia, sfatul meu este sa nu va temeti sa va explorati sexualitatea. Daca nu puteti comunica deschis unul cu celalalt, relatia voastra se poate destrama in timp.

Foto: Unsplash.com.