Azi poti insemna totul pentru cineva, iar intr-o clipa poti deveni nimeni (chiar daca nu ai gresit cu nimic)

1
De Cristina Tudor
9 iun. 2020

Cel mai frumos cadou pe care il poti face cuiva este sa nu ii faci rau niciodata.

Indiferent de ceea ce simti, indiferent de cum te simti, indiferent de ce se intampla, nu uita ca acesta este doar un capitol al vietii tale. Se incheie insa asta nu inseamna ca viata ta se opreste aici. Nici vorba. Te asteapta atat de multe lucruri frumoase de trait, amintiri de creat, experiente de bucurat sufletul si oameni de intalnit.

Nu te opri aici. Nu iti plange de mila. Nu te gandi ca nimic nu mai are rost. Inteleg ca toate planurile tale pentru viitor au fost amanate, ca esti singura si ca nimic nu mai conteaza… insa vrei sa fii alaturi de un barbat care nu lupta pentru tine? Care nu te alege zi de zi, clipa de clipa? Care nu te pune pe primul loc? Care nu este dispus sa faca compromisuri si sa te intalneasca la jumatatea drumului, sa te tina strans de mana si sa iti spuna ca esti totul pentru el?

Este momentul sa ai incredere in Univers. Plangi cat simti ca este nevoie… pana cand nu vei mai avea lacrimi de varsat. Sufera pana cand simti ca inima ta si-a varsat toata durerea. Apoi ridica-te de la pamant si mergi mai departe cu viata ta. Crede-ma, esti mai puternica decat crezi. Poti duce mult mai mult. Toata aceasta experienta te invata sa ai mai multa incredere in tine, sa te pui pe primul loc, sa iti intelegi sufletul si sa iti dai seama de ce are nevoie inima ta pentru a fi cu adevarat fericita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.