E dovedit stiintific: calitatile acestea innebunesc orice barbat

1
De Maria Dima
16 dec. 2019

Daca semanam catusi de putin, afirmatiile de genul titlului de mai sus te scot din sarite. Stiu ca ai vrea ca lista de calitati pe care le iubeste un barbat la tine sa inceapa cu inima ta mare si sa se termine cu sclipirile de geniu per secunda, dar adevarul stiintific vine sa ne spuna ca masculii se concentreaza si pe altele. 

  • Figura de clepsidra

Asta nu e vreo noutate.

Venus din Milo, Marilyn Monroe si Kim Kardashian s-au bazat tot pe asta pentru a ajunge la adoratie in masa, fiecare in felul ei.

Barbatii sunt creaturi vizuale, trebuie sa le placa de tine fizic pentru a se baga in chestii serioase, gen o conversatie la bar sau un mers in tandem, spre altar. Tot ce e cuprins intre cele doua actiuni porneste de la o privire.

Ce nu stiam insa e ca privirea respectiva, chiar si de cateva milisecunde, e extrem de precisa si tine de matematica de fapt. Barnaby Dixson, specialist in antropologie, spune ca ochiul barbatului se opreste mereu la mijloc si prefera o proportie anume intre solduri si talie. Se pare ca formula magica are in vedere o talie care masoara 70% din circumferinta soldurilor.

Un asemenea raport ii da semnal automat creierului masculin si spune sus si tare ca femeia este fertila si capabila sa-i dea urmasi sanatosi, cu sanse mari de supravietuire. Da, asta conteaza inca pentru creierul uman. V-as spune exact care e procentul in care conteaza asta pentru mine, dar mai bine trecem cu vederea.

10 lucruri neasteptate pe care barbatii si-ar dori ca femeile sa le faca mai des in relatie

  • O voce mai subtirica

Barbatii prefera o voce mai pitigaiata, mai ascutita pe alocuri, pentru ca asta ii duce cu gandul la varsta mai tanara a femeii in cauza. Plus ca o voce suava si subtirica vine mai degraba la pachet cu un corp la fel, nu? Sunt sanse mari ca mintea lor sa faca o asemenea asociere.

10 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le gasesc atractive la femei

  • Par sanatos si dinti mari

Tot la fertilitate si sanatate ne intoarcem. Adevarul este ca si noua ne place parul nostru tot asa, sanatos, bogat si stralucitor, deci nu i-as judeca prea aspru pe barbati. La partea a doua, insa,  intra si zambetul si frecventa cu care-l folosim, doamnelor, eu cred ca asta incearca sa ne transmita.

  • Mai putin machiaj

Va mai mira ca s-a facut un studiu si pe tema asta? N-ar trebui. Se pare ca barbatii prefera cu pana la 40% mai putin machiaj pe tenul de domnita. Ce nu stiu ei este ca si noi ne-am prins de aceasta preferinta si tocmai de aceea “the no make-up make-up” e in trend de ceva timp. (HA!)\

Barbatii care se insoara cu femei plinute sunt mai fericiti, potrivit unui studiu stiintific

  • Rosu

Pe buze sau bluze, culoarea asta nu dezamageste la atras atentia in masa. Nici in randul barbatilor, si nici, evident, in regnul animal.

Avand in vedere ca aspectele stiintifice de mai sus sunt atinse in proportii destul de mari de majoritatea femeilor, zau ca nu mi-as face griji in privinta viitorului nostru ca specie.

Foto: Instagram/Sophia Illich