Cand renunti la trecut, faci loc lucrurilor bune in viata ta

1
De Cristina Tudor
28 iun. 2019

Tine minte ca nu te defineste trecutul. Este timpul sa mergi mai departe cu viata ta.

Este timpul sa crezi din nou in tine. Este timpul sa mergi mai departe cu viata ta. Este timpul sa iti descatusezi sufletul de trecut. Este timpul sa ai incredere in Univers. Este timpul sa lasi in spate toate amintirile dureroase. Este timpul sa te concentrezi asupra celui mai important lucru: fericirea ta.

Acum incepe un nou capitol pentru tine. Povestea nu s-a incheiat. Este timpul sa accepti tot ce s-a intamplat, sa iti inveti lectiile si sa iti continui drumul. Este timpul sa iti eliberezi inima de toata durerea pe care o simte si sa inveti sa iubesti din nou.

Draga mea, tu meriti toata fericirea din lume, insa aminteste-ti ca o poti obtine doar pe cont propriu. Fericirea nu este doar exterioara, ci si interioara – iar aceasta din urma este cea mai importanta pentru ca este mai pura si mai sincera decat orice alt tip de fericire. Iar ea se poate intampla doar atunci cand inveti sa te apreciezi pentru ceea ce esti. Cand alegi sa nu mai fii atat de dura cu tine. Cand intelegi ca ai gresit si, totusi, faci un pas in fata pentru ca nu vrei sa ramai prinsa in mrejele trecutului. Cand continui pe drumul tau.

Te rog ca intotdeauna sa iti amintesti sa te iubesti. La urma urmei, iubirea pentru tine insati este cel mai important lucru pe care il poti face in aceasta viata. Vei trece prin multe in urmatorii ani. Momente frumoase si momente mai putin frumoase. Vei cunoaste nu doar binele, ci si raul. Nu doar fericirea, ci si tristetea. De aceea o sa te rog sa fii blanda cu tine, sa ai rabdare… pentru ca ce ai cu propria persoana este o relatie ce va dura o eternitate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com