3 carti interesante de citit pe plaja vara aceasta

1
De Alice Papuc
29 iul. 2023

Descopera 3 carti pe care nu le vei putea lasa din mana!

Intotdeauna am fost pasionata de arta, de frumos si de lectura. Consider ca vacantele si cartile citite sunt acele lucruri care merita intotdeauna banii tai. Acestea iti imbogatesc sufletul, te ajuta sa acumulezi experiente noi si te fac sa vezi viata cu alti ochi. Obtii perspective noi si iti poti raspunde la anumite intrebari. Te descoperi pe tine si ajungi sa evoluezi ca persoana. Iar partea mea preferata este cand acestea se imbina: si anume, cand am ocazia sa citesc pe plaja, stand la umbra si avand langa mine o limonada delicioasa. Iata recomandarile mele cu privire la 3 carti de citit pe plaja vara aceasta!

“Vara in care am spus doar DA”

Daca iti doresti o lectura usoara si captivanta, aceasta este cartea ideala pentru tine. “Vara in care am spus doar DA” o are in centru pe Rachel, o tanara care s-a saturat sa fie un copil model. Dupa absolvirea liceului, ea se intreaba ce s-ar intampla daca si-ar permite sa fie o persoana mult mai libera? Ar fi oare mai fericita? Ce aventuri ar astepta-o? Daca toate adolescenta a spus doar “NU” petrecerilor si baietilor, acesta este momentul in care Rachel se simte cu adevarat pregatita de aventuri.

carti-de-citit-pe-plaja-vara-in-care-am-spus-doar-da

Redusa la 35,99 lei, Elefant.ro

3 rochii seducatoare de care ai nevoie in garderoba ta vara aceasta

Cei sapte soti ai lui Evelyn Hugo

Daca nu ai citit pana acum aceasta carte, este momentul sa o deschizi. “Cei sapte soti ai lui Evelyn Hugo” reprezinta o carte pe care fiecare femeie ar trebui sa o citeasca. “Aflata la amurgul vietii, Evelyn Hugo este pregatita sa spuna adevarul despre stralucitoarea si scandaloasa ei viata”. Astfel, suntem purtati intr-o poveste captivanta despre vechiul Hollywood: cine a fost Evelyn, pe cine a iubit, cum a ajuns celebra, cu ce s-a luptat, care este cel mai mare secret al ei.  M-am entuziasmat alaturi de Evelyn la fiecare pas si am simtit emotiile pe care ea le-a trait. Este o carte usor de citit, dar care te tine cu sufletul la gura, ceea ce o face ideala pentru a fi citita pe plaja. Pur si simplu, nu o vei putea lasa din mana!

Redusa la 39,54 lei, Elefant.ro

5 lectii importante de viata pe care le-am invatat de la Carrie Bradshaw, personajul din Sex and the City

“M-am hotarat sa devin prost”

Daca si in cazul tau perioada de dinainte de vacanta este agitata la job, cu task-uri de indeplinit si deadline-uri stranse, aceasta carte relaxanta este ideala pentru tine. Este o lectura usoara, presarata cu umor fin si ironie. Nici nu vei sti cand a trecut timpul si cand ai terminat de lecturat. Cu toate acestea, este o carte care te face sa iti pui anumite intrebari cu privire la viata ta. Iti va ramane in minte mult timp.

Redusa la 25,39 lei, Elefant.ro

Foto: Freepik.com