Ce-i raneste cel mai mult pe barbati intr-o relatie

1
De Cristina Tudor
7 iun. 2020

Barbatii, mai mult decat femeile, tin mult la orgoliu. Descopera ce ii raneste cel mai tare pe barbati si ce sa eviti sa le spui!

Ce crezi ca ii raneste cel mai tare pe barbati? Te-ai fi gandit ca un comentariu aparent banal le poate rani ego-ul mai mult decat ti-ai putea imagina?

Se spune ca femeile sunt mai sensibile si se lasa mai usor afectate, insa si barbatii au punctele lor slabe. Exista unele lucruri pe care femeile le spun si care pot afecta cu adevarat mandria unui barbat. Comunicarea intr-o relatie este foarte importanta, dar trebuie sa ai grija ce spui si cum spui. De aceea, iti prezentam o lista cu 9 lucruri pe care ai face bine sa le eviti sa i le spui. Care sunt acestea?

Ce ii raneste cel mai tare pe barbati. Ce sa nu le spui sub nicio forma:

Esti „dragut” cand…

Chiar daca se doreste a fi un compliment, cuvantul „dragut” este doar unul dinrtre acele cuvinte controversate care nu are intotdeauna rezultate pozitive cu un barbat. Daca crezi ca un lucru pe care il face este dragut, incearca sa folosesti un cuvant care stii ca ii va placea, cum ar fi „cool” sau „hot”.

Nu iti atingi potentialul

Daca intr-un fel insinuezi ca iubitul tau ar putea avea un loc de munca mai bun sau ca ar putea sa fie o persoana mai buna, acest lucru il va rani profund.

Il va face sa se simta orice, mai putin barbat. Una e sa iti doresti sa fie fericit si sa-l incurajezi sa evolueze si alta sa ii faci observatii clare despre cum ar trebui sa faca lucrurile, mai ales daca asta te face mai mult pe tine fericita decat pe el.

Nu prea imi place sa fac sex

Daca faci comentarii negative despre acest subiect, probabil se va gandi ca e vina lui sau ca nu iti place sexul cu el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.