Ce ii face pe barbati sa se indragosteasca

ce il face sa se indragosteasca
1
De Cristina Tudor
14 ian. 2019

Ce il face pe un barbat sa se indragosteasca de o femeie? Care este tipul de femeie de care se indragostesc barbatii? Femeile din toata lumea au incercat mereu sa descifreze acest mister.

Societatea ne face sa credem ca barbatii nu se indragostesc de o femeie la fel cum femeile se indragostesc de un barbat. Bineinteles ca acest lucru nu este adevarat.

Bobbi Palmer, coach de relatii, spune, „Un barbat se indragosteste atunci cand simte ca poate fi un supererou cu tine. Cand se simte acceptat, apreciat si inteles. Cand stie ca te poate face fericita… va fi al tau. Ah… si atunci cand crede ca arati beton!”

Barbatii si femeile au aceleasi emotii, iar barbatii se indragostesc de femei in felul lor special. Sunt cateva motive care-i fac sa se indragosteasca nebuneste, iar noi ti le prezentam aici.

E complet captivat de tine

Barbatii se indragostesc de o femeie cu adevarat atunci cand tot la ea ii captiveaza: cum arata, personalitatea ei, vocea ei, cum rade, etc. Cand un barbat se indragosteste, inseamna ca totul la acea femeie il atinge din punct de vedere emotional.

Grant Langston, CEO eHarmony, spune, „Raspunsul nu e deloc sexy, dar un barbat se indragosteste atunci cand sentimentele sale pentru o femeie ating o masa critica. Petrece timp cu ea si vede ca e blanda, iubitoare, afectuoasa, loiala, cu simtul umorului, sexy, etc. Intr-o zi, cand aceste emotii ating o anume greutate, isi spune, „Wow, o iubesc pe femeia asta.” Poate nu stie de ce, dar mintea/inima sa cunosc si iubesc acea femeie deja.”

Simte ca te poate face fericita

Barbatii si femeile vor acelasi lucru cand vine vorba de iubire. Vor sa se conecteze si sa se faca fericiti, iar atunci cand un barbat simte ca te poate fericita, simte si ca tu il poti face fericit.

Simte ca si tu esti pregatita sa iubesti

Oricat ar incerca filmele romantice sa te convinga ca e bine sa te lasi greu cucerita, adevarul e ca barbatii se indragostesc de femeile care sunt deschise ideii de iubire. Femeile care stiu ce vor de la un partener si care stiu cine sunt sunt femeile de care se indragostesc barbatii.

James Preece, coach de relatii, spune, „Conexiunea emotionala e ceea ce-l face pe un barbat sa se indragosteasca. Cand te simti confortabil fiind deschis si vulnerabil cu cineva, te vei indragosti. Oamenii au nevoie sa se simta conectati pentru a-si putea darama zidurile. Vom simti iubire doar dupa ce nu ne mai ascundem.”

Se simte minunat in preajma ta

Daca atunci cand e in preajma ta simte caldura, se simte fericit si plin de iubire, ii va fi usor sa se indragosteasca pana peste cap de tine. Cand il faci sa se simta acceptat si-i validezi emotiile, il pregatesti sa se indragosteasca.

Esti o persoana care vrea sa guste complet viata

Barbatii iubesc femeile care vor sa incerce tot ce are viata sa le ofere, fie ca e vorba de a incerca mancaruri exotice, de a explora locuri noi sau de a calatori in orase sau tari straine.

Cathleya Schroeckenstein, editor, spune, „E important pentru un barbat sa gaseasca o femeie care sa nu-i dea complet viata peste cap. Barbatilor le place sa admire femeile care par dificil de cucerit si iubit, dar nu cu ele se vor casatori. Barbatii vor femei curajoase, care iubesc viata si cu care pot impartasi tot felul de aventuri.”

Simte pasiune si simte ca are un scop

Cand un barbat se indragosteste de o femeie, se umple de pasiune si simte ca are un scop precis in viata. Atunci cand ii impartasesti pasiunea si vede ca si tu iti doresti aceleasi lucruri de la viata, isi poate imagina ca luptati impreuna pentru aceleasi teluri.

Foto: Instagram – mckenna fullmer bangerter