Ce inseamna cand iti visezi prima iubire

1
De Cristina Tudor
3 oct. 2021

Se spune ca prima iubire este cea mai puternica si nu se uita niciodata. Chiar daca s-ar putea sa nu mai fiti impreuna si sa fi avut mai multe relatii de atunci, nimeni nu uita niciodata prima persoana pe care a iubit-o!

Atunci, nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca prima iubire poate aparea frecvent in visele cuiva. Si, totusi, de fiecare data cand se intampla, inima acelei persoane se zguduie.

Ce inseamna visul meu?, s-ar putea sa te intrebi. Inseamna ca nu-mi iubesc partenerul actual?

Inainte de a trece la concluzii sau de a lua decizii pripite, iata cateva interpretari de vis care te pot ajuta sa vezi totul intr-o lumina mai clara.

Ce inseamna atunci cand iti visezi prima iubire?

Vrei sa ti se recunoasca valoarea

Primele iubiri sunt intense si daca a ta s-a intamplat in adolescenta, probabil ca a fost si mai intensa.

Daca prima ta despartire a fost una devastatoare care s-a incheiat in conditii proaste, sa visezi la fostul tau ar putea fi o incercare inconstienta de implinire a unei dorinte.

Daca simti ca prima ta iubire a incetat sa-ti mai recunoasca valoarea si sa nu te mai aprecieze la un moment dat, atunci s-ar putea sa ai dorinta inconstienta de a vedea cat de departe ai ajuns si cate ai realizat intre timp.

Subconstientul tau vrea sa-i dovedeasca acelei persoane ce a pierdut si sa o faca sa-si dea seama ca a fost o greseala despartindu-se de tine.

Iti proiectezi iubirea din trecut asupra iubirii actuale

Daca prima ta iubire a facut ceva incredibil de dureros, cum ar fi inselatul, atunci esti probabil precauta sau chiar speriata ca alti barbati iti vor face acelasi lucru. Partenerul tau actual poate fi genul care nu te-ar insela niciodata, dar, din cauza ca fostul tau a facut-o, te astepti in mod inconstient sa se intample din nou.

Daca ai un vis despre fostul tau care te-a ranit in trecut, sau despre partenerul actual care iti face acelasi lucru ca prima ta iubire, atunci inseamna ca iti proiectezi experienta din trecut pe cea din prezent.

Pur si simplu nu o poti uita

Sa visezi cu pasiune sau cu dor la prima ta iubire te poate surprinde, dar nu e nimic atat de nebunesc. Prima iubire va face intotdeauna parte din tine, ceea ce inseamna ca exista intotdeauna sansa ca aceasta sa se strecoare in visele tale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.