Zodii care raman agatate de prima iubire, conform astrologilor

1
De Alice Papuc
21 oct. 2022

Oamenii trec greu peste iubirile din trecut, dar pentru aceste zodii este mai dificil decat in mod normal.

„Prima iubire nu se uita niciodata” e ceva ce auzi inca din copilarie. Dar aceasta afirmatie este cu atat mai adevarata in cazul unor semne zodiacale. Cea dintai iubire este idealizata in filme, in muzica si in literatura, iar aceste zodii raman pur si simplu agatate de ea, astfel ca e posibil sa nu mai iubeasca niciodata pe altcineva.

Ce inseamna cand iti visezi prima iubire 

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este un semn zodiacal extrem de romantic prin natura sa. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care nu poate renunta la prima iubire. Nativul Taur este incapatanat si nu accepta compromisuri, cu atat mai putin cand vine vorba de iubire. Nicio alta iubire nu se va compara cu prima, oricat de minunata ar fi persoana in cauza.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cu o viziune mai romantica asupra lumii din jurul sau, Racul isi va idealiza prima iubire. Chiar daca aceasta nu a fost cea mai minunata relatie posibila, ea va ocupa intotdeauna un loc special in inima nativului. Racul este foarte atasat de cei din jur, ceea ce il face si mai predispus sa ramana agatat de o iubire din trecut. Mai mult, Racul prefera persoanele pe care le cunoaste cu adevarat si langa care se simte deja confortabil.

Cele doua zodii cu care nu te intelegi deloc, in functie de semnul tau

Leu (23 iulie – 22 august)

Nativul Leu este pasional, iar aceasta pasiune se va resimti din plin cu prima iubire. El va simti adesea ca ii lipseste prima iubire si ca nu poate trece peste aceasta. Firea sa romantica nu poate sa accepte atat de usor ca respectiva relatia s-a terminat si ca nu mai este impreuna cu acea persoana. Inima sa franta este foarte greu de vindecat, daca nu chiar imposibil.

Ce este descendentul in astrologie si cum il afli pe al tau

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este un alt semn zodiacal extrem de pasional, ceea ce il face un romantic incurabil. Scorpionul traieste pentru a experimenta emotii si adora sa fie indragostit. Chiar daca prima sa iubire nu este neaparat ultima, Scorpionului ii va fi greu sa treaca peste si sa accepte o alta persoana. Va avea dificultati sa iasa din zona de confort si sa realizeze o noua conexiune, astfel ca va suferi si mai mult dupa prima sa iubire, o persoana in care are deja incredere si alaturi de care are un trecut.

Foto: depositphotos.com