Ce simti cand esti intr-o relatie cu barbatul care iti este destinat

1
De Daniela Mitran
19 mart. 2019

Sa cauti iubirea adevarata poate fi coplesitor si extenuant, pentru ca ajungi in punctul in care nu mai crezi ca EL este acolo, barbatul care iti este destinat, cel care iti alina toate grijile, cel care iti imbratiseaza toate emotiile, cel care iti intelege fiecare gest si cel care te completeaza.

Sa traiesti alaturi de alta persoana nu trebuie sa fie o corvoada si nicidecum nu trebuie sa fie o urmare a unei decizii de disperare, indiferent cat este de mare teama de singuratate. Poate ca cel mai groaznic este sa traiesti alaturi de persoana nepotrivita, decat sa fii singura si sa poti face oricand tot ce iti doresti.

Ce te impiedica sa gasesti barbatul potrivit pentru tine, in functie de semnul tau zodiacal

Dar daca dragostea nu ar trebui sa aiba reguli si totul vine in mod natural, cum iti dai seama ca esti intr-o relatie cu barbatul care iti este destinat?

Vei simti cand ai intalnit barbatul care iti este destinat!

Persoana care iti va fi alaturi pentru totdeauna va fi cea la care te astepti cel mai putin! Poate vei crede ca, de regula, tu alegi barbatul alaturi de care vrei sa iti petreci restul vietii, insa lucrurile nu functioneaza in acest mod. Da, suna ideal sa ai libertatea de a alege, insa foarte multe alegeri pe care le facem si tu, si eu, si multe alte femei nu sunt tocmai bune pentru sanatatea sufletului. Si nu trebuie sa te gandesti ca cineva iti ia dreptul de a alege – este vorba mai degraba de acele decizii pe care le iei in mod inconstient si care iti afecteaza viata emotionala.

10 semne ca el e barbatul vietii tale

Ce simti cand esti intr-o relatie cu barbatul care iti este destinat?

Ei, bine, vei observa ca acesta este complet diferit de toti ceilalti barbati pe care i-ai intalnit de-a lungul timpului si, poate cel mai important, va fi diferit de cel care ti-a ranit sentimentele intr-un mod greu de indurat.

Odata ce vei fi cu barbatul care iti este menit, vei observa cum totul incepe sa prinda contur, cum tu nu vei mai avea niciun motiv de ingrijorare si te vei simti foarte bine in preajma lui. Nu vei mai avea semne de indoiala, nu vei mai fi nesigura de relatia pe care o aveti si nu vei fi tematoare in privinta lucrurilor care inca iti sunt neclare.

Vei purta iubirea in suflet

Vei simti ca totul este la locul sau, ca esti in locul potrivit, ca esti ocrotita si iubita, ca un EL este acolo pentru tine. Si pentru el te vei trezi cu entuziasm in fiecare dimineata, vei zambi si vei purta iubirea in suflet. Pentru ca iubirea se va reflecta pe chipul tau, vei avea o privire luminoasa si parca intreaga lume iti va fi la picioare.

Nimic nu te va mai speria, nimic nu te va mai bloca si nimic nu te va mai face sa vrei sa te intorci in trecut. Toate acele griji vor fi parca sterse cu buretele si vei simti cum incepi o noua viata. Cea pe care acum erai pregatita sa o traiesti si sa te bucuri la maximum de ea.

Si vei zambi. Si vei fi fericita. Si vei trai fiecare zi diferit. Te vei simti FEMEIE, te vei simti intregita si vei simti iubirea prin toti porii.

Cum mi-am ales iubitul

Lacrimile nu iti vor mai cunoaste chipul

Relatia cu barbatul care iti este destinat te va ajuta sa prinzi aripi, sa devii puternica, sa crezi in iubire si sa emani iubire, sa fii acolo pentru partenerul tau si el sa te incurajeze la fiecare pas, chiar daca va avea incredere ca te descurci si singura. Dar te vei simti bine ca bratele lui puternice vor fi mereu acolo sa te cuprinda si te vei simti bine cand te vor ocroti.

Suferinta nu se va mai strecura in viata ta, nici dezamagirea. Lacrimile nu iti vor mai cunoaste chipul, iar tu vei simti ca ai alaturi barbatul care iti este destinat.

Foto: Shutterstock.com