10 semne ca el e barbatul vietii tale

1
De Alice Moisescu
18 feb. 2019

Se spune ca pentru fiecare persoana exista cineva special acolo, undeva, si ca daca ti-e menit sa il intalnesti, mai devreme sau mai tarziu va aparea in viata ta.

Cum vei sti daca el e barbatul vietii tale? Sufletul tau pereche? Ei, bine, exista cateva indicii pe care ar fi bine sa nu le ratezi – ti le dezvaluim mai jos!

Gaseste barbatul potrivit si lasa-te iubita de el

10 semne ca esti fata in fata cu cel pe care il asteptai

1. Barbatul ideal nu te va lasa niciodata sa uiti cat esti de iubita, de pretuita, de adorata. Iti va reaminti mereu cat de mult insemni pentru el si cat esti de importanta esti in viata lui.

2. Te va sustine mereu! Nu se va impotrivi alegerilor tale si iti va fi alaturi, sprijinindu-te in tot ce ti-ai propus. Se va bucura de succesul tau si te va ridica de jos atunci cand vei esua.

3. Te va proteja, te va ocroti si te va face sa te simti in siguranta mereu! Indiferent de situatie, iti va fi alaturi si iti va oferi liniste.

4. Va fi atent la detalii. Nu va uita de ziua ta, de aniversarea voastra sau de momentele importante pentru tine. Se apropie 8 Martie? In oras va veni artistul tau favorit? Se va grabi sa te surprinda!

5. Iti va oferi fapte, nu vorbe. Si cand il vei intalni, vei intelege de ce nu a functionat cu ceilalti parteneri. El se va stradui sa iti arate prin actiuni cat de mult insemni pentru el si cat de mult isi doreste sa construiti un viitor impreuna.

6. Isi va deschide sufletul in fata ta. Poate ca nu va fi usor sa isi exprime emotiile, sa isi recunoasca slabiciunile sau vulnerabilitatile in fata ta sau sa impartaseasca si cele mai intime dorinte, insa daca o va face… in mod clar simte ceva puternic pentru tine si vrea sa va apropiati emotional.

Barbatul potrivit nu va ascunde nimic de tine si nu isi va tine in frau sentimentele, trairile, emotiile.

15 semne ca esti intr-o relatie cu un om bun

7. Va fi mereu sincer cu tine. Sinceritatea este o conditie esentiala pentru o relatie sanatoasa si implinita. Iar barbatul potrivit va sti acest lucru.

8. Iti va iubi si cele mai mici imperfectiuni. Chiar daca tu nu te consideri cea mai frumoasa femeie din lume, el te va adora fix asa cum esti acum. Iti va iubi imperfectiunile si va fi mereu atent cu tine: te va alinta, te va rasfata si nu va uita sa-ti arate ca te iubeste.

9. Va aspira la un viitor in doi. Un barbat puternic si cu adevarat indragostit va fi incantat sa te simta pe deplin implicata in relatie, iar el la randul sau va face tot posibilul sa te faca fericita.

10. Te va ajuta sa devii un om mai bun, sa devii cea mai buna varianta a ta. Iti da sfaturi si te indeamna sa iti urmezi si cele mai indraznete vise? Inseamna ca e barbatul alaturi de care ar trebui sa iti imaginezi viata!

10 semne care iti arata ca esti totul pentru el